Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Úgy érzem, a picilány mostanáb...

Úgy érzem, a picilány mostanában a gyomromnál támasztja a kis talpát, a hasam tetejénél érzem néha, hogy rúg, alul, hogy könyögöl. Lehetséges, hogy ilyen konkrétan érzem őt, vagy csak élénk a fantáziám?

Figyelt kérdés
Nagyon cuki, de ebben az időben nagyon élénk és a gyomrom elég rossz, mióta ezt érzem. A 26. hét közepén járok
2009. máj. 29. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet érezni pontosan! És egyre jobban fogod tudni, hogy melyik testrészével találta a legérzékenyebb belső szerveidet. Egyre erősebb, erőteljesebben mozog és a helye is egyre kisebb lesz odabent. Az én legidősebb fiam pl. előszeretettel rugdosta a gyomromat, ha éppen elkezdtem enni...:))) Sokszor emiatt nem is tudtam 2-3 falatnál többet lenyelni.
2009. máj. 29. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy érezheted! És az idő múlásával egyre jobban és konkrétabban fogod érezni. Az én kisfiam pl. a bordámat rugizza előszeretettel. :)
2009. máj. 29. 15:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... ez annyira csodálatos. Anyukám azt mondta, gyereknek én is mindig támasztottam a lábaimat. :-)
2009. máj. 31. 15:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, csodálatos, csak ne akkor tennék ezek a kis drágaságok, mikor végre pihennék az egész napi lótás-futás után, persze a nővére után rohangálok:-)

engem most nagyon kicsinál a picilány, még csak 33 hetes vagyok, hol a vége???????:-)

2009. aug. 18. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!