37-hetes kismama! Tapasztalat anyukák, kismamik! Mik a véleményetek? Irjatok!
kevés készpénz legyen nálad, inkább a rokonokkal hozasd be ami kell és uccsó napra a doki borítékját.
amikor kimész a szobából, legyen nálad a tárcád és a telefonod.
amit nem akarsz hurcolni, dugd el, pl zoknigombócba, vagy szennyes rucik alá.
még véletlenül se hagyj elől olyat,ami picit is értékes, pl mp3 lejátszót, fényképezőgépet stb(ezt is inkább hordja be apa naponta, minthogy eltűnjön).
nálunk a kórteremből semmi nem tűnt el, de a szomszéd szobából egy pár edzőcipőt, meg egy telefont loptak el :S
Szia,
Amikor én szültem akkor ez gond volt,de rugalmasan megoldottuk.Valószínűleg lesz rá lehetőséged,hogy a veled egy szobában lévő megbízható anyukával kölcsönösen vigyázzatok egymás cuccaira.Amikor ez nem volt megoldható,(mert pl egyszerre mentünk a vizsgálóba) akkor a fontos neszesszert vittem magammal.(iratok,telefon,pénz,)Ezt otthon csináltam a legfontosabb cuccaimnak.Ezt bevihettem magammal mindenhova. Az ékszereket nem vittem be a kórházba és a kislányom fülét egy ismerős nővérke otthon szúrta ki,de ahogy észrevettem hazamenetel előtt hozták be az apukák a fülbevalót és akkor csináltatták meg a csecsemős ápolókkal.Azt hiszem ezeken nem fogok változtatni,mert ez nekem bevált.Most is ugyan így fogok pakolni.
Gondtalan babavárást.
Üdv.26 hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!