Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37-hetes kismama! Tapasztalat...

37-hetes kismama! Tapasztalat anyukák, kismamik! Mik a véleményetek? Irjatok!

Figyelt kérdés
Sokat gondolkozok azon mostanában,hogy valójában milyen most a korház?Régebben sokat hallodtam,hogy lopnak eltünnek dolgok a szobából stb...hogyan védekezzünk ellene?pl:én is viszem majd a cuccokat,pénzt,telefont babának fülbevaló stb...ti hogyan csináltátok? BP.
2009. máj. 29. 11:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Én bevittem az összepakolt táskában a pénztárcát az iratokkal de a bankkártyát nem, meg a telót, a fülcsit aznap reggel hozta be a férjem mikor berakták. Összeismerkedtem azokkal akik bent voltak, nagyjából elsőre le lehet vágni ki milyen de több nap után biztos. Nekem szerencsém volt egy cigivel sem kerültem össze a Sote II-n. Ha nem lettek volna bizalomgerjesztőek, egyik sem kis szatyiban vittem volna a slozira magammal ezt a pár cuccot. Ja és mindig volt bent valaki kórteremben úgy oldottuk meg.
2009. máj. 29. 11:57
 2/4 anonim ***** válasza:

kevés készpénz legyen nálad, inkább a rokonokkal hozasd be ami kell és uccsó napra a doki borítékját.

amikor kimész a szobából, legyen nálad a tárcád és a telefonod.

amit nem akarsz hurcolni, dugd el, pl zoknigombócba, vagy szennyes rucik alá.

még véletlenül se hagyj elől olyat,ami picit is értékes, pl mp3 lejátszót, fényképezőgépet stb(ezt is inkább hordja be apa naponta, minthogy eltűnjön).

nálunk a kórteremből semmi nem tűnt el, de a szomszéd szobából egy pár edzőcipőt, meg egy telefont loptak el :S

2009. máj. 29. 11:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia,

Amikor én szültem akkor ez gond volt,de rugalmasan megoldottuk.Valószínűleg lesz rá lehetőséged,hogy a veled egy szobában lévő megbízható anyukával kölcsönösen vigyázzatok egymás cuccaira.Amikor ez nem volt megoldható,(mert pl egyszerre mentünk a vizsgálóba) akkor a fontos neszesszert vittem magammal.(iratok,telefon,pénz,)Ezt otthon csináltam a legfontosabb cuccaimnak.Ezt bevihettem magammal mindenhova. Az ékszereket nem vittem be a kórházba és a kislányom fülét egy ismerős nővérke otthon szúrta ki,de ahogy észrevettem hazamenetel előtt hozták be az apukák a fülbevalót és akkor csináltatták meg a csecsemős ápolókkal.Azt hiszem ezeken nem fogok változtatni,mert ez nekem bevált.Most is ugyan így fogok pakolni.

Gondtalan babavárást.

Üdv.26 hkm.

2009. máj. 29. 12:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Köntös legyen nálad aminek jó nagy zsebe van, nagy hasznát veszed.Nekem a telóm volt csak, mert minden nap jöttek be hozzám,párom behozta a doki pénzét borítékban azon túladtam hamar.2 hétig voltam bent, amikor már nem a kórteremben hanem anyás szobában voltam ott volt zárható szekrény, néhány iratom(meg addigra a kislányomé is)bent volt a szekrényben, kevés pénz meg a szekrénykulcs mindig nálam volt.2 hós kislány anyukája
2009. máj. 29. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!