Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A várandósság során meddig...

A várandósság során meddig természetes a hasfájás? Esetleg végig kísérhet? Ez természetes? Ki hogy van ezzel?

Figyelt kérdés
Nemrég egy pár napig nem fájt.Hú de örültem hogy végre megszűnt.Most megint előjött és pár napja minden nap fáj ismét.Gondolom hogy a méh növekedése okozza,de ez végig így lesz?Nagyon tartok tőle mert már volt barnázásom egésznapi hasfájás után este.16 hetes km.
2009. máj. 29. 09:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Szedsz magnéziumot?Mert ha nem, akkor kellene.Amúgy a dokidnak mondtad?Ha nem, említsd meg neki.Néha nekem is szokott olyan furán fájni, de csak néha-néha.Én szedek napi 3*2 magnéziumot.
2009. máj. 29. 09:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem végig fájt, míg meg nem szültem. Féltem is, hogy majd nem fogom tudni, mikor kell szülni mennem, mert mindig fáj, de aztán mikor itt volt az idő, rögtön tudtam, hogy az már szülési fájdalom.
2009. máj. 29. 09:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem szedek magnéziumot,ugyanis orvosváltás volt nálunk és 9 hetes voltam amikor az "új" orvosomhoz mentem.Ő mondta hogy ne szedjem a magneB6-ot.A hasfájásokra aztmondta amíg nem görcsölök és nem vérzek addig nem gond.CSak remélni tudom hogy elmarad.Köszönöm a válaszotokat!
2009. máj. 29. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!