A magzatmozgásoknál ha pl.10 percig egyhuzamban rúgdos, az egynek felel meg, vagy annyi, amennyit tíz perc alatt rúgott összesen? Ti hogy számoljátok?
A magzatmozgást én úgy számolnám-lassan nekem is kell- hogy hányszor érzed egy nap. Ha egyfolytában mozog, akkor eljutnál 147-ig is.-) a lényeg, hogy legalább 1X érezd egy nap, hogy mozog.
Az édesítő valóban nem jó, de nekem is a dietetikus mondta, hogy van olyan, amit lehet használni, és van olyan édesítő, amit nem. De sajna nem jegyeztem meg, mert én nem használok.
A két kávé nem gond, annyit lehet, és azt is ihatod cukorral, ezen nem fog múlni:-) De ha édesítő, akkor jobb minőségüt vegyél és kérdezz rá dokinál, hogy melyiket lehet
az első válaszoló nem jól írta, nem 1x kell egy nap mozognia, hanem legalább 10x!! és a 32. héttől kell elkezdeni számolni. és ha 10 percig folyamatosan rúgdos, akkor simán meg van a napi 10 és satírozd be a megfelelő részt a lapodon.
Én is édeskét használok, meg van a másik a Süssina. Nekem is kicsit magasabb l ett a cukrom, de én ezeket teszek pl. a teába, 3 in 1-be stb...
32 hetes kismama
Szerintem meg nem kell ilyen szigorúan venni, mert ha véletlenül nem mozogja meg a mennyiséget, akkor az ember már stresszel is. Ne számold, inkább figyeld, hogy kb. a kialakult ritmusának megfelelően mozogjon minden nap. Tehát pl. ha reggel és este aktív, akkor figyeld, hogy minden nap aktív-e. Amúgy az idő múlásával, amikor már kevés lesz a helye, úgyis kevesebbet fog mozogni.
Én édesítőszert inkább nem használnék, nagyon mesterséges!
Köszönöm,amúgy 3az 1-ben -t iszom,vagy Ricorét,szval nem erős feketét.
Boldog babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!