Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap este óta fáj, görcsöl...

Tegnap este óta fáj, görcsöl a hasam, ma nem is éreztem úgy a babám mint általában, miért van ez?

Figyelt kérdés
26 hetes vagyok, eléggé kimerült a munkám miatt, a babám már jó ideje nagyon erősen érezhető de ma egy két rebbenéstől eltekintve neméreztem semmit, nem tudtam aludni az éjszaka se, görcsölt a hasam és ma is sokszor belegörcsölt.... mi a gond? Ez normális?
2009. máj. 28. 21:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Én erre a hülye időjárásra tippelek, de azért mindenképp megnézetném magam!

Nekem is volt egyszer egy fölösleges köröm az ügyeletre, de inkább ez, minthogy baj legyen vagy hogy idegeskedjen az ember!

2009. máj. 28. 22:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is volt üres járatom az ügyeletre.Szerencsére!Én is megnézetném,az a biztos!Írd meg ha voltál,és nyugi!

21 hetes

2009. máj. 28. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!