Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24. hetes terhes vagyok és...

24. hetes terhes vagyok és még mindig keményedik a hasam ez mitöl lehet? És árt ez a babának? Magne b 6 ot szedek napi 3-4 et!

Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 09:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem az egész has keményedik, hanem a méh, a és az, hogy mekkora részen keményedik az attól függ, hogy mekkora már a méhed. Szóval én megcáfolnám amit a nővérke mondott, mert a dokim viszont azt mondta, hogy amíg kisterhes vagy mint pl én 12 hetes még csak kb lúdtojásnyi a méh és akkor ugye persze, hogy azt érzem, hogy a hasam alja keményedik de valójában persze a még kisméretű méhem keményedik. Amikor valaki már mindenórás, akkor persze nagy a méhe és az egész hasa kemény lesz. A keményedés apró méhösszehúzódás, olyan meg nincs, hogy csak a méhem kicsi része húzódik össze. Vagy összehúzódik vagy nem. Lehet, hogy bizonyos bélmozgások okozhatnak hasonló érzést, nem tudom, de az biztos, hogy a keményedés mekkora területen érződik az attól függ, hogy mekkora a méh.
2012. jan. 23. 20:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Utolsó, nincs igazad.

A nagyobb méhnek is picit bekeményedhet az alja.

Kérdező 24 hetes, ilyenkor a méh már följebb van a köldök vonalánál, tehát ha a hasa alját érzi keménynek, az biztosan nem az egész méhe...

Már bocsánat, hogy ismétlem magam, de tényleg az orgazmus a "tuti". Egy igazi orgazmus során lehet megtapasztalni az egész has keményedését.

2012. jan. 23. 20:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Köszi, de képzeld, néhányszor volt már életemben orgazmusom:)!Viszont gondoéglkozz már: orgazmuskor is a méhed húzódik össze nem az egész hasad!Terhesség nélkül olyan pici a méh, hogy az összehúzódáskor nem lesz az egész hasad kemény!Azt viszont írtam is, h a kérdezőnek valószínű, nem valódi összehúzódása van.
2012. jan. 24. 09:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Az egész hasat persze úgy értettem, hogy az egész méh! :o)

Ja, és nem azt feltételeztem, hogy nem volt még orgazmusod, vagy Kérdezőnek, hanem hogy nagy pocakkal lehet hogy nincs tapasztalata, de ha kipróbálja, akkor abból kiderül, milyen érzés az, amikor az egész méh megkeményedik.

(Vannak, akik terhesen nem igazán mernek nemi életet élni, így orgazmusuk sincs ilyenkor...)

2012. jan. 24. 09:16
 15/15 A kérdező kommentje:
:o) Köszi a válaszokat!!!!!!!
2012. jan. 24. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!