Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen fájós foggal kínlódta...

Terhesen fájós foggal kínlódtatott volna a doki?

Figyelt kérdés
30 hetes vagyok,csütörtök este megfájdult a hátsó tömött fogam.Péntek reggel elmentem a fogorvoshoz,rápillantott,azt mondta,ez nincs begyulladva,nem kell kihúzni.Tömést kell cserélni,de most nem ér rá...menjek vissza szerdán délután...Meglepettségemben csak annyit kérdeztem:és ha fáj?Akkor szedjek fájdalomcsillapítót,de azt nem tudja,így 7 hónaposan mit lehet,kérdezzem meg a patikában...Eljöttem.Szerencsére most nem fáj,de holnap reggel megyek egy másik fogorvoshoz.Beszéltem a védőnővel,azt mondta,ha esetleg fájna,Rubophent vehetek be.Szerencsére,eddig megúsztam.De kérdezem én:milyen hozzáállás ez egy orvos részéről?A szakrendelésen nem lát el,mert most nem ér rá???És ha hétvégén megfájdulna,akkor húzassam ki több ezer forintért magándokival?(azt se tudom hirtelen,hogy erre hol van magán fogdoki..)Annyira felháborít ez,hogy meg kellett osztanom veletek.Jártatok már hasonlóképp?
2012. jan. 22. 10:18
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

nem,mert még soha nem voltam az SZTK fogorvosnál.

Nem is leszek

2012. jan. 22. 10:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem épp fogorvosra gondoltam,hanem bármilyen más szakrendelésre.Sajnos,a mai világban kevesen tehetik meg,szerintem,hogy bármilyen nemű egészségügyi problémájukat egytől-egyig magándokinál orvosolják...
2012. jan. 22. 10:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Fájós foggal terhesen el akart küldeni az ügyeletre mivel nem voltam hozzá bejelentve, mondtam neki nem megyek ügyeletre de a sajtóhoz igen, mert milyen dolog ez??? feldagadt , begyulladt arccal elküldeni rendelési időben??? Na azonnal meg is csinálta, viszont talált még egy lyukasat arra meg három hónap múlvára adott időpontot:)) kb pont a szülés idejére:) mocsok szemetek ezek..amúgy ügyeleten ingyen húznak de én nem akartam, hogy kihúzzák, hanem azt, hogy megmentsék.
2012. jan. 22. 10:25
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Valóban nem tehetik meg, de te pont azt a példát hozted, ami kivétel! Magyarország gyakorlatilag fogászati nagyhatalom, még turizmus is épül rá, mert a magyarok jellemzően magándokihoz mennek. Éppen ezért, sztk-ban, meg ilyen helyeken kb olyan emberket találsz, akik kényszerből vannak ott, ergó túl nagy munkakedvet se fogsz tapasztalni.
2012. jan. 22. 10:33
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
szintén fogorvossal jártam így karácsony előtt.begyulladt a fogam,elmentem vele dokihoz mert már fájtak a nyirokcsomóim is plussz ínygyulladásom is lett.a fogorvos kihúzta,mivel azt mondta h terhesen nem szedhetek antibiotikumot mert elmehet a babám.húzás után 2 nappal elmentem házidokihoz is mert a nyirokcsomóm még mindíg fájtak meg a torkom is.a házidoki mondta h tiszta genny a mandulám,és kaptam rá antibiotikumot.azt mondta a doki h ő ezt nem érti h a fogorvos milyen alapon mondta h nem szedhetem.és még azt mondta h arra mehet rá a babám ha nem szedem a gyógyszert és megy le a gyulladás.szóval ennyit az én fogorvosomról is.
2012. jan. 22. 10:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem egy tömésem esett ki terhesen, elmentem a fogorvosomhoz, visszatömte azonnal, de érzéstelenítés nélkül, szerencsére nem is volt rá szükség, és egyúttal megnézte a többi fogamat is. Van 3 picike lyuk, és kérdezte, nekimenjünk most ugyancsak érzéstelenítés nélkül, vagy megvárom hogy legalább a szülésen legyek túl, de ideális volna, hogy szoptatáson is.

Viszont nem hagyott szenvedni egy percet sem.

2012. jan. 22. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!