Lehetek terhes?
Mind a két választ cáfolnám, mert nekem a nemvárt menszesz előtt 4 nappal kezdődött a hányinger. Furcsálltam is de pont e miatt csináltam egy tesztet, ami közepesen erős pozitív lett.Tervezett baba és most 27 hetes a pocakban a kisfiú.Szóval szerintem nem mindenkinél ugyanúgy és ugyanakkor jelentkeznek a tünetek.
Viszont azt nem tudom terhes lehetsz e mert a teszt a hcg-t mutatja ki és ez a hormon váltja ki ezeket a tüneteket(hányinger, hányás, émelygés...stb.)Szóval ha szerintem van már tünet akkor a tesztnek is ki kellene mutatnia....de hát nem vagyok orvos, ezt mind csak tapasztalatból írom. Várj pár napot és csinálj még egy tesztet.
Én is cáfolnám az első válaszadót, ilyenkor már a legkevésbé érzékeny teszt is ki szokta mutatni a terhességet. Persze nem 100%, biztos volt már olyan akinek nem mutatta ki, de általában ilyenkor már kell lenni annyi HCG-nek a vizeletben, hogy kimutassa.
Nekem a nemvárt előtt 5 nappal mutatta ki, igaz, az egy 10-es teszt volt.
Valószínűleg nem vagy terhes, vagy ha igen, akkor szerintem később volt ovud. Próbálj még tesztelgetni, és ha negatív marad és nem jön meg akkor szerintem menj el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!