Mit mondhatnék még ezenkívül megnyugtatót a barátnőmnek? Kisfia lesz megint, pedig lányt akart és most valósággal összeomlott.
Azt, hogy vizsgáltassa ki magát! Ne haragudj, de örüljön, hogy egészséges gyerekei lehetnek!
Én is kislányt akartam mindig is, sosem gondoltam, hogy nekem kisfiam lehetne, de ha fiú lett volna végül, hát akkor neki örülnék tiszta szívvel.
Barátnőm 5 gyermekét veszítette már el a 24 és a 32 hét között. 2 éve örökbe fogadható babára várnak.
Na ők örülnének 5 fiúnak is.
Hát erre nehéz mit mondani, én meg se tudnék szólalni. Teljesen logikus érveid vannak, majd idővel talán neki is változik a hozzáállása.
Mi első Babánkat várjuk, én és a Párom is (sok barátjával ellentétben) kislányra vágyott. De mindig úgy voltunk vele, hogy egészséges legyen, és örültünk, hogy 3 hónap után megfogant, más meg sajnos akár évekig is hiába próbálkozik.
A 18 hetes Uh-n kislányt is mondott a doki, de én nem éltem bele magam, meg igazán ő se. Jó is volt, mert 3 hét múlva elmentünk 4D-sre, és ott kiderült, hogy mégis fiú. Erre mosolyogva azt mondta a dokinak: nem baj doktor úr, akkor is hazavisszük :D
Azóta is fiút mondtak már 2x. Mikor mondjuk ismerősnek, mindig hozzátesszük, hogy nem baj, a fő hogy legyen egészséges, aztán majd a következő kislány lesz :)
32h kismama
Nekem 3 lányom van, és egyiket sem cserélném el fiúra. Mikor a 3-ikat vártam, sokszor megfordult a fejemben, hogy mi lesz ha fiú, hogy bánok majd vele, annyira megszoktam a lányokat. És a sors úgy is akarta, hogy mind lány legyen:)
Én örülök, de igazság szerint mindegy, hogy milyen nemű lett a pici, egy pillanat alatt hozzászokik, megszereti az ember.
A férjem anno mondta, hogy kéne egy fiú aki továbbviszi a nevet, de nem lett, így a vezetékneve az enyészetté válik. Ez van:(
Azt kellene valahogy megértenie a barátnődnek, hogy egy kislány sem csak arról szól, hogy rózsaszínbe öltöztetjük.
Gondolnunk kell a későbbiekre is, a kamaszkorra, az udvarlókra, a menzeszre, stb.
Én sokszor irigylem a fiús anyukákat, mert egészen más gondjaik vannak mint nekem, talán a kamaszkort lazábbra vehetik mint én. Na meg ott van az is, hogy majd ha felnőnek a fiúk, nagy lesz köztük az összetartás, még talán nagyobb mint egy fiú-lány testvéri viszonyban.
A szomszédunkban 2 fiú után jött a kislány és azt veszem észre, hogy a kislány eléggé ki van rekesztve mindenből. Szegény, csak külső szemlélője a játéknak, a "vadulásnak", ő nem tud beszállni.
Szerintem jobb 3 egynemű:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!