Csináltok valamit magatok a leendő babának a terhesség alatt? A szobába dekorációt vagy valamit? Mit és miből?
Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 15:33
1/10 anonim válasza:
ilyen figurákat vettünk
2/10 anonim válasza:
Az ajtót és a bútorokat matricafestékkel dekoráltam ki. A falakat meg papír, karton és dekorgumi figurákat készítettem. de a teszveszen olcsón lehet venni dekorgumi figurákat!
3/10 anonim válasza:
én a micimackó családot festettem egy egész falra :) :)
4/10 A kérdező kommentje:
De jó! Tök ügyik vagytok! Én is gondolkodom valamin, mert ahol a babaágy lesz, elég "kopár" a fal. Igaz velünk egy szobában lesz mert kicsi a lakásunk de ha nagyobb lesz kiköltözünk a nappaliba és az lesz a hálónk.
2009. máj. 27. 15:58
5/10 anonim válasza:
ha kell nekem vannak sablonjaim, írj privátan és elküldöm neked!
6/10 anonim válasza:
én amit tudok megvarrom.A baldachintol kezdve , a színes polyákig.Az egész kiságy dekoráciot én készítem.Idom van rá,és nagyobb oromet is okoz,ha én tervezhetem meg mi hogy legyen.
7/10 anonim válasza:
Szia, én a fele szobát kékre a másik felét madártej:) színűre festettem és a kék(víz) részébe festettem egy óriási világító tornyot, meg dilis sirályokat, hajót.
Remélem tetszeni fog majd neki, nekem öröm volt míg készíthettem. Alig várom már, hogy megmutathassam a kisfiamnak...még 4-5 hét:)
8/10 anonim válasza:
Micimackós, cicás, macis gobelineket varrtam, bekeretezve a falra került. A másik falra pedig a párom rajzolt.
Semmi extra díszítésbe nem fogtunk, mert idén újra ki szeretnénk festeni.
9/10 anonim válasza:
Szia!
Macit festettem a tapétára, és ilyen macikat vartam a sötétítőre. A Fali kart is, ami sima tejüveg volt kidekoráltam üvegfestékkel. Most az ágyneműjét próbálom meg arni, de azt lehet feladom, mert abban nem vagyok túl profi. 24 hetes kismama
10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Hát nem mondom, nagyon ügyik vagytok. Lehet én is varrok valamit, bár nem vagyok benne valami ügyes, de megpróbálom. :)
2009. máj. 28. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!