Ki hányadik héten vette meg az első babájának a babakocsit? és mikor kezdtetek el vásárolni?
16.héttől folyamatosan vásároltunk, ezt-azt, nem lehet mindent egyszerre.
Konkrétan a babakocsit a 20.héten vettük meg. Amikor a kislány kinőtte, eladtuk. Most újra babát várok, most vagyok 21 hetes, de már nézegetem a babakocsikar...
Mi a 30. hetemben vettük meg a babaruhák, takarók nagy részét, a 32. héten a fürdőkádat, a kiságyat kaptuk ágyneműstől. Babakocsit most nézegetünk, de ezt még nem tartom fontosnak, pláne, hogy főként hordozni szeretném a picurt. A légzésfigyelőt kölcsönözni szeretnénk, ha megszületik (apuka első feladatai között lesz), most az orrszívón gondolkodunk egyelőre, mert én berzenkedem a porszívóra rakható orrszívótól. Kenőcsöket, pelenkákat pedig szintúgy a születése után tervezzük beszerezni pláne, hogy a babaápolószerek nagy részét kezdetben a gyermekorvos írja fel.
Magamnak még nem vettem semmit, majd a 36. hét után tervezem február első heteiben, nem vagyok túl kapkodós típus :)
34 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!