Az angelsounds magzatiszívhangfigyelőn kívül van másfajta, olcsóbb ilyen kütyü? És hol lehet ezeket beszerezni? Van olyan akir esetleg most vett?
Szia!
Mi 7ezerért vettünk a Brendon-ban akciósan ilyen Angelsounds szívhangfigyelőt. Az eredeti ára is "csak" 10ezer ott. De ha jó a használt is, nézz körül a Vaterán, szoktam látni.
Üdv.
20 hetes km
Szia!
Én anno sztetoszkópot vettem a WOLF-ba 3600 Ft-ért és az már nagyon jó, orvosi minőségű volt! Nem tudom hogy a magzatiszívhangfigyelő mennyivel jobb, mert azt nem használtam, de a sztetoszkóp nálunk bevált! Igaz néha 10 percig is keresgéltem hogy megtaláljam a szívhangját! :)
4 hónapos kisbaba anyukája
Sziasztok!
Először is köszönöm hogy írtatok!
A vaterán már szétnéztem,de nem találtam(vagy csak én vagyok a béna).
Jó nekem a használt is.
Kedves első válaszoló:ti hol,melyik brendonban vettétek?Pesten valahol?Te hány hetes kortól hallgattad/od a pici szívhangját?Én holnap leszek 16 hetes.
Szia!
Mi győriek vagyunk, itt vettük kevesebb mint 2 hónapja.
Az alábbi linken megtalálod hogy milyen, illetve hogy hol vannak boltjaik. De sajnos lehet hogy már nem akciós.
A 16. hétnél már bőven hallod a babádat, én a 13. héttől használtam és mindig másodpercek alatt megtaláltuk a szívhangját.:)
Minden jót nektek!
Szia!
Nekem is ez a szívhangfigyelő van,és nagyon szeretem!Én a Brendonban(Szeged) vettem anno akciós volt 7000ft-ért.
Itt láttam még ilyet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!