Teljes pánikban vagyok. A héten voltam a 16-hetes vérvételen és most hívtak, hogy hétfőn vissza kell mennem a párommal együtt mert találtak valami összeférhetetlenséget. Mennyi esélyem van hogy csak elnéztek valamit?
Figyelt kérdés
Nyolc éve szeretnék gyereket és augusztusban volt egy vetélésem. Remélem ez csak valami felnagyított dolog és nem komoly.2012. jan. 18. 14:02
11/15 anonim válasza:
Én is érdeklődni szeretnék, mi volt?
12/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Úgy néz ki apával és a babával minden rendben.Az én véremben találtak vörösvérsejt ellenes antitestet amit minden hónapban figyelni fognak,kaptam egy igazolást amit magamnál kell tartanom ha bármi történne velem tudják hogy nem mindegy milyen vért kapok és én nem is adhatok senkinek vért.De a héten voltunk nagy ultrahangon és azt mondta a doki minden rendben van minden értékünk "normális" és végre kiderült,hogy kislányt kaptam a föntiektől.Megpróbálok most már pozitívan nézni a jövőbe és nagyon bízok benne hogy most már minden rendben lesz.
2012. febr. 10. 07:27
13/15 anonim válasza:
Örülök, hogy nincs baj, gratulálok a kislánykához, további szép babavárást nektek!
14/15 anonim válasza:
Nagyon örülök,hogy minden rendben,vigyázz Magatokra,és sok boldogságot a babához!
15/15 anonim válasza:
De jo!Örülök,hogy hirt adtàl magadrol!Szuper,hogy nincs nagy baj!Boldog babavàràst!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!