Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetesen a gyermekpulmonológ...

28 hetesen a gyermekpulmonológián a 2 évesemmel. MAszkot vegyek? Mit tegyek hogy ne kelljen sokat várni, veszélyeztetett vagyok szóljak annak aki szedi be a papírt?

Figyelt kérdés
Nem akarok pofátlan lenni a többiekkel szemben de nem akarom a terhességem veszélyeztetni. Ti mit tennétek?
2012. jan. 18. 07:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Legjobb lenne ha nem te vinnéd.

Ha ez nem megoldható akkor kérdezd meg hogy bemehetnétek-e előbb az állapotodra való tekintettel.

Bár én laikusként az gondolom hogy ott nincsenek fertőző betegek, nem tudom lehet rosszul gondolom.

2012. jan. 18. 08:10
 2/5 anonim ***** válasza:
46%
Hát éppen lehetnek fertőző betegek is, én a helyedben ha lehet apujával küldeném. Ha nem, akkor megkérném őket, hogy engedjenek be soron kívül.
2012. jan. 18. 08:13
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2012. jan. 18. 08:17
 4/5 anonim ***** válasza:
a szájmaszk jóötlet, te menjél mert a 2évesednek akkor is szüksége van rád. És természetesen ne légy zavarba, szólj, hogy hagy menj előre. Ezt mindenkinek meg kell érteni. Én mára már pofátlanul szólok az orvosi rendelőben, mert magától nem sok ember enged előre. jobbulást a picidnek!
2012. jan. 18. 12:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Voltunk de elhajtottak minket mert nem volt jó a beutalónk szép mi? Úgyhogy lebeszéltem az ajtóban a dokinővel, hogy adjon a magánrendelőjébe időpontot. Így is csak a beutaló odaadására 30 percet vártunk de el is küldtek. Most meg parázok hogy nem szedtünk e össze valami jó kis nyavaját. Ja annyian voltak hogy állóhely se volt.
2012. jan. 18. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!