Jók ezek az eredmények?
ülőmagasság 60 mm, ,nyakiredő 1,3
Az első kisfiamnál már ilyenkor 67,5 mm volt és a nyakiredője meg 1,6 volt!Meslső fekvésü a baba,és normál magzatvízmennyiség ezeket irta le a dokinő!
a doki azt mondta talán azért mert lehet kislány lesz?
Huu de jó lenne!
Ja 12 hét 4 napos voltam !
üdv egy aggódó kismama
Gondolom belsőt jelent hátcsó tapadásu baba vagy valami ilyesmi!!
Nem tom pontosan nincs itt a papir előttem
12 hét 3 naposan voltam uh-n, akkor kislányom crl-je pont 60 mm volt, és 1,5 a nyaki redő. (Már megszületett amúgy.)
Jók az eredményeid, tökéletesek, ezen ne aggódj.
Nekem ekkor azt mondták lány, de még nem vettem készpénznek.
Valószinű azért irtam hogy akciós mert tudom hogy van ,ugyanis mondta a barinőm hogy ő 6000ft ért csináltatta!!
Másrészt sajna hiába akarom ha nincs pénz rá!
Mivel eddig kaptam 100,000ft kézbe most meg 80.000ft amiből kissé nehezen jövünk ki!!És sajna nagyon számít hova teszem a pénzt!!
pesten 9.kerben van 10 ezer forintért, de a kövi már 20% kedvezmény.
amúgy a szakember pontosan látja sima uh-n is, hogy kislány, vagy kisfiú, szerintem menjél el 16. héten, de olyan helyre, ahol modern gép van.
nekem így volt 5000 ft,és nyomtattak nekem egy 4d-s képet is ajándékba.
úgy voltam én is, nem bírom ki 2 hónapot, hogy ne tudjam, hogy jól van-e, meg nem is érzem ugye még a babamozgást, meg kicsit parás is vagyok, szóval jobb volt ez így, hogy elmentem 16. héten is, nem csak 12, 20 hetesen :)
itt voltam 16 hetesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!