Milyen megoldást találhatnék kézfej, ujjak, lábujjak, talpak dagadására, zsibbadására? Szinte nem tudom ökölbe szorítani a kezemet és nagyon fájnak az ujjaim.33 hetes kismama vagyok.
Szia!
Én is iszonyatosan vizesedek. Ami nálam bevált az a Schüssler-só: Natrium Sulfuricum D6 Ez egy homeopátiás "vízhajtó". Terhesség alatt is nyugodtan szedhető.
Ettől nekem 1-2 napon belül enyhül a duzzanat és az állandó zsibbadás.
Amivel még most próbálkozok az a dinnye. Együtt a kettő úgy tűnik használ. El nem mulasztotta, de sokkal-sokkal elviselhetőbbé teszi a napomat. Ma pl. már a bokacsontomat is ki tudtam tapintani :D
38 hetes kismami
Szia!
Én 34-35 hetes vagyok, nekem is ugyanazok a tüneteim, mint neked (puffadtak a kezeim, ujjaim; a bokám is egy tömb, nehezen megy a járás)
Szerintem részben a meleg idő (volt) az oka mindennek.
A dokim MgCa tablettát írt fel, amit a patikában kevernek össze, mert már a Magne B6 sem segített, , napi 3x2 szemet kell bevennem.
Igyál sok folyadékot, pár napja én is ráálltam a dinnyére :-), de ki tudja van e jelentősége az időjárásnak, most hogy lehűlt az idő, már van formája a bokámnak (ma éjjel egész jól aludtam).
Kitartást Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!