Tegnap voltam AFP-n, és elfelejtettem megmérni a súlyomat otthon és 1 kg-al kevesebbet mondtam, az nagyon baj lehet?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 2. 08:19
1/7 anonim válasza:
Ahogy hallottam az AFP egyébként is elég megbízhatatlan vizsgálat, szerintem ne aggódj emiatt!
2/7 anonim válasza:
nem hinném, hogy 1kg ide vagy oda annyit számítana.
boldog babavárást
3/7 anonim válasza:
Nyugodj meg, az eredmény valószínűleg nem emiatt lesz téves ha téves lesz. (az esetek 70%íában hamis riadót fújnak az orvosok, megbízhatatlan vizsgálat)
4/7 anonim válasza:
Szia!
Én Pécsen lakom és a Megyeibe járok. Meg sem kérdezték, hogy hány kiló vagyok. Továbbá laborban dolgoztam és ilyet soha nem kérdeztünk a kismamáktól. Amint látszik város és város között is nagy a különbség.
5/7 anonim válasza:
Én Miskolcon lakom, és tőlem sem kérdezték, hány kiló vagyok...
6/7 anonim válasza:
Nekem sem kérdezték. Gondolom akkor nem számít olyan sokat...
7/7 anonim válasza:
én is pécsi vagyok, a klinikára járok, tőlem kérdezték a súlyomat, sőt az eredményen is fel van tüntetve mint meghatározó tényező. azt mondták, hogy enélkül nem ér semmit a vizsgálat.
1 kg ide vagy oda nem hiszem, hogy számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!