25 hetes terhesen árt a babának ha damilos fűnyíróval vágom a füvet? Azért kérdem mert akkor nagyon közel van a hasamhoz a motor és ugye nagyon hangos! Nem tudom árt e?
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 16:03
1/6 anonim válasza:
Nekem 8-9.hónapban verték szét a házunkat légkalapáccsal és fúrókkal,sőt én vertem fel vésővel a metlakit!Semmi baja nem lett.Úgy hozzászokott a hangokhoz,hogy mélyen aludt porszívózás közben már idekint!Azért a magzatvíz nagyon sokat tompít a zajokon!
2/6 anonim válasza:
Ítgy van, a magzatvíz tompítja a hangokat. Nyugodtan csináld, legfeljebb, ha nem tetszik, neki, jelzi. Egyébként a babák nagyon hozzá tudnak szokni a külvilág zajaihoz odabent és minor megszületnek, a megszokott hangok egyáltalán nem zavarják őket. Tehát nyugodtan végezhetsz zajosabb munkát is, nem fogja zavarni .
3/6 anonim válasza:
Szerintem a hang miatt csinálhatod, de mi a férjemmel megjártuk egyszer, mert a telkünkön füvet nyírtünk evvel gondolom a szegélyvágóra gondolsz, szóval elszkadt a damil, és erősen megvágta a lábam, szerintem nem egy kismamának kellene ilyen munkákat végeznie, mert ez baesetveszélyes lehet.Kérd meg a szüleid apósod vagy valakit, hogy segítsen.
4/6 A kérdező kommentje:
segíteni szeretnék édesanyámnak hogy ne neki kelljen mindent egyedül csinálni, ugyanis a férjek kamion sofőrök, szinte sosincsenek itthon!És ott van a két szőlő meg a telkek!
2009. máj. 26. 16:49
5/6 anonim válasza:
Szia... ez szép dolog, de légy óvatos, nagyon meleg van. Csak addig csináld, míg nem érzed nagyon fárasztónak, igyál eleget. Ne emeld meg nagyon, ha érzed h nehéz. Egyéni h ki mennyire bírja, de én pl ebben a melegben mindentől fáradok, egyből keményedik a pocim. Az nagyon jó tud lenni, ha hasznos vagy (én is dolgozom), de nehogy túlhajtsd magad.
Szerintem a zaj nem árt nagyon, hamar hozzászokik, csak a nagyon nagyon hangos zajok terhelik az idegrendszert nagyon. Nekem mondjuk mindenre megijed mostanában :-)
25 hetes km
6/6 anonim válasza:
örülülök, hogy segíteni szeretnél az édesanyádnak, de ezt inkább ne te végezd szerintem.Én nem merném.Én mikor babómmal tavaly előtt terhes voltam, akkor a férjemnek rengeteg munkája volt, és hát nem tudott nekem segíteni a háztartásban, édesanyám még dolgozik, nagyon fárasztó munkahelye van,mégis jött segíteni nekem.De én is hasznos akartam lenni, és egész nap hajtottam magam, hogy anyukámnak ne kelljen segíteni munka után nekem.Szóval ha ülve is , de mindent csináltam, ráadásul terhességi cukrom volt, egész nap mérlegen kellett mérnem , hogy mit ehetek és mennyit, meg számolgatni, mert szigorú diétán voltam, és a diéta miatt nem bírtam a terhelést.szóval állandóan csak házimunkát végeztem meg sem álltam, és mi lett a vége? 5 héttel előbb megindultak a fájások, és az orvosok csak 5 napig tudták visszatartani, hogy ne szüljek meg, szóval 36 hetsen megszültem.De egész terhesség alatt nem hajtottam így, csak akkor nem volt annyi munkája páromnak, aztán meg hirtelen összejött a munka és én nem kartam, hogy elússzon a háztartás.Szóval legközelebb ha újra terhes leszek, akkor nem érdekel csak a babóm, mert ez miatt nem volt anyatejem sem.:(Csak kevés, de az sem sokáig.Na mindegy ez van, a lényeg, hogy mindketten jól vagyunk.:)A lányom is és én is.:) Ne hajtsd magad, nem éri meg hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!