Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma észrevettem egy halvány...

Ma észrevettem egy halvány csíkot a hasamon. Erősödni fog?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy kezd kialakulni a linea negra.Most 15 hetes vagyok.Nagyon halvány,de látom.Fog erősödni?Gyorsan?
2009. máj. 26. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:
ilyen hamar? Nekem 28hetesen kezdett el. Akkor ha neked ez már az,akkor valószínű,hogy sok lesz :(
2009. máj. 26. 13:44
 2/6 anonim ***** válasza:
19%
ja, aztán meg eltűnik.
2009. máj. 26. 13:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Jó esetben :S
2009. máj. 26. 13:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Elsőtől kérdem...mi lesz sok? Nem striára gondolok,hanem a linea negrára,ami a köldököm alatt van,barna csík.
2009. máj. 26. 13:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Hja,bocsi,keverem :S

Persze hogy fog erősödni,terhesség végére teljesen barna lesz. Aztán szülés után eltűnik.

2009. máj. 26. 13:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem csak a köldököm alatt van,hanem felette is,de csak halványan,nem mindíg látni,1 hete vettem észre.De ha neked ilyen korán megjelent,akkor biztos erősen fog látszani a végére.

22hetes pocis

2009. máj. 26. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!