Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Párotok fogdossa a pocitok?

Párotok fogdossa a pocitok?

Figyelt kérdés

Annyira csalódott vagyok:( Nekem nem simizi,nem nyúl hozzá.Ha jövök-megyek a lakásban csak nézi,nézi.Nem mond semmit.Bármit megmerek kérdezni tőle,nincs tabu téma köztünk,ezt mégsem merem.Még azt sem,hogy miért néz.Félek a választól.Kívánni szerintem ugyanúgy kíván,mert azon a térem szerencsére "még" nem változott semmi.Van valaki hasonló helyzetben?

Nekem ez annyira fáj:(

20 hetes

2009. máj. 26. 11:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

szia! ne keseredj el,szerintem az új helyzet miatt teszi. mond meg neki, ha szeretné nyugodtan megsimogathatja a pocakod, mert az a babának is jó, meg legalább megismeri a babó apa kezét. ha viszont nem szeretné ne erőltesd! az én férjem kezdettől fogva simogatja, nézegeti, és minden héten megméri centivel mennyit nőtt, viszont az öcsém aki 24 éves ő olyasmi stílusú lehet mint a te párod, mert ő teljesen elzárkózott attól mikor mondtam, hogy fogja meg a pocakom, nézze meg hogyan mozog. annyit mondott, ő csak akkor akar a babával kapcsolatba lépni ha megszületik, mert óckodik az ilyen dolgoktól. még az uh-ot sem akarta megnézni.azért mondom, hogy valaki nehezen viseli, ill. kell idő hogy feldolgozzon bizonyos változásokat. de én a helyedben rákérdeznék az okára és megbeszélném vele!

üdv. és jó babavárást! 34+3hetes kismami

2009. máj. 26. 11:38
 2/16 anonim ***** válasza:
nekem sem simogatja a ferjem a pocimat,es ha mondom is,hogy "hu,de nagyon mocorog a babuci",akkor csak odanez,es kesz.vagy azt sem.ha mär nagyon idegesit a dolog,akkor fogom es räteszem a kezet a hasamra.nem is tudom,mikor erezte mär utoljära a babänk mozgäsät...a temät is en szoktam älltaläban felhozni.kerdeztem a multkor,hogy fel-e a szülestöl,vagy mit gondol,es azt mondta,ha rägondol,akkor tökre izgul,meg rossz lesz,hogy nem tud majd segiteni.amugy tudja,hogy igenyelnem,hogy neha "fogdossa" a hasam,ha beszelünk rola,csinälja is vagy 1-2 napig,aztän semmi...amugy sex teren minden ok,csak ez egy olyan furi dolog...mintha nem is erdekelne öt...de szerintem ha kibujnak a pocaklakok,akkor ez vältozni fog!ugyhogy csak semmi szomorkodäs! :) 37hetes kismami
2009. máj. 26. 11:38
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

szia! az én férjemnek eszébe sem jutott simizni a pocimat. valahogy a pasik elég nehezen fogják fel, hogy a pocakban baba van, az ő gyerekük! a férjem az ultrahangok után mindig mintha sokkhatás alá került volna :) akkor aggódott a piciért és értem, belegondolt a dolgokba :)

én megkértem esténként, hogy kenje be a hasamat krémmel, mert az nekem olyan fini. így többször belefutott a baba egy-egy rúgásába. és akkor iszonyúan meg volt lepődve :)

de nagyon jó apa lett, a fiunkat imádja, nagyon jó a kapcsolatuk.

2009. máj. 26. 11:47
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát az enyém sem viszi túlzásba, de azért néha oda oda nyúl, főleg ha szólok neki hogy műsor van.De ha nem érzi öt másodpercig, már el is veszi.Szerintem mondd meg a párodnak nyugodtan hogy szeretnéd ha néha véleményt alkotna rólad, pláne a pocidra, meg ha néha megsimizné, mert te ezt igényled.
2009. máj. 26. 11:51
 5/16 anonim ***** válasza:

Én még "csak" 15 hetes vagyok.Nekem szokta néha simizni a férjem,de nem mindig jut eszébe neki sem.Ha én úgy érzem hogy jól esne egy simi mindig oda megyek hozzá és mondom neki hogy cirógassa meg,ami persze olyan jól esik hogy eltudnék aludni tőle.Azt mondta a párom hogy már nagyon várja hogy nagy legyen a pocim mert akkor sokat fog vele foglalkozni.Na meg azt is mondta hogy olyan lesz a bébi mint az anyja,mert én is imádom ha cirogat,legyen az bárhol.

Szerintem nyugodtan menj oda hozzá és mondd neki hogy vágysz egy kis simikére és biztosan megfogja tenni.Ne aggódj,biztos fog változni!

2009. máj. 26. 11:51
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Most olyan magabiztos lettem,hogy alig várom,hogy hazaérjen.Ráveszem magam és nem kerülöm tovább a témát.Kár,hogy másnak sem olyan minden percben simizős a párja,de kicsit meg is nyugtat,hogy nem nálunk van valami baj.
2009. máj. 26. 11:56
 7/16 anonim ***** válasza:
Bár én nem vagyok terhes (de dolgozunk rajta), de amikor többet találok enni a kelleténél, akkor kicsit felpuffadok és úgy nézek ki mintha terhes lennék. Ha a kedvesem meglát úgy, akkor mindig mosolyog és megsimogatja a hasam, holott tudja hogy csak ettem. :)
2009. máj. 26. 11:59
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekem azóta "foglalkozik vele", mióta érezte ő is a mocorgást. Azóta esténként simizi, puszilgatja, beszél neki, hogy majd mit fognak együtt csinálni. De amíg nem érezte, addig nem foglalkozott velünk ilyen téren.
2009. máj. 26. 12:00
 9/16 A kérdező kommentje:
Elsőnek: Ahogy az öcsédet leírod szerintem is olyan lehet.Az én öcsém(22 éves)is csak távolról méregeti a pocakom.Volt hogy ráraktam a kezét,na azt az elpirulást,vízleverést láttátok volna :):)
2009. máj. 26. 12:00
 10/16 anonim ***** válasza:

az én párom is ilyen volt. már kétségbe estem, hogy nem is akarja. annyira vágytam arra, hogy megfogja a pocakom és együtt érezze velem a baba mocorgását.

aztán nem tudom mikor de javult a helyzet.néha-néha ráraktam a kezét a pocakomra, mikor nagyon aktív volt, majd attól mintha kicsikém megnyugodott volna. azóta mindig mondom neki mikor beindul, hogy Babócának Sanax kell (mármint a keze) :) akkor volt nagy megdöbbenés részéről mikor egy aktív dorbézolás alkalmával rendesen érezte a talpát. ki tudta tapintani. na ne tudd meg mindenkinek azt mondta :). úgyhogy légy egy kicsit türelmes :)

2009. máj. 26. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!