Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vérzik az orrom lassanként...

Vérzik az orrom lassanként minden nap. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

30 hetes babaváró vagyok. Előtte sosem vérzett az orrom. Most meg egyszerűen megindul néha... Nagyon kellemetlen... Főleg munka közben... gyerekek között dolgozom... iskolában...

Mit tegyek? Teljes vérkép? Doki? Vagy mi a teendő? Ugye nem kell az eret elégetni vagy mit csinálni? Attól félnék!

2009. máj. 26. 09:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a nagyon száraz levegőtől, vagy a magas vérnyomástól is. Én felhívnám a védőnőt, hátha van valami ötlete!
2009. máj. 26. 09:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hormonális oka van, gyakori a terhesség alatt. Nem kell aggódnod, szülés után elmúlik!
2009. máj. 26. 09:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is sokszor volt heteken át. De nem ömlött a vér, csak a zsepi mindig olyan lett, hol jobban, hol kevésbé, akár naponta többször is. Viszont már egy ideje nem fordult elő, max. egyszer vagy kétszer, most vagyok 34.5hetes.
2009. máj. 26. 09:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem vagy egyedül! 26 hetesen nekem is mindennapos dolog. Nekem állandóan beszárad az orrom és eldugul, aztán egy kicsit jobban megfújom, akkor elered. Főleg a bal oldali. Pedig nem magas a vérnyomásom sem.
2009. máj. 26. 09:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
terhességem majdnem minden napján vérzett az orrom. azelőtt 30 évig csak 2x, akkor is traumából adódóan. orvosom azt mondta ez normális terhesség idején.
2009. máj. 26. 09:59
 6/9 A kérdező kommentje:

Hát, ez az... Nekem sem magas a vérnyomásom. De nem csak akkor indul el, ha megfújom. Hanem néha már akkor is, ha egyszerűen csak ülök, és beszélgetek.

És akkor pár perc és 10-12 papírzsepi.

2009. máj. 26. 10:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Én meg 28 vagyok. Nekem sem vérzett sosem az orrom. Most meg...
2009. máj. 26. 10:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is gyakran vérzett az orrom, napi egy C-vitamin tablettától elmúlt.
2009. máj. 26. 10:10
 9/9 anonim ***** válasza:
A hormonoktól van ez is. :) A C vitamint ajánják rá nagy dózisban.
2009. máj. 26. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!