Még csak 20 hetes vagyok, de a picikém nagyon sokat mozog. Ha előrehajolok, vagy összekuporodok, akkor főleg. Azért van ez, mert ez rossz neki, vagy csak ilyenkor jobban megérzem?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék neki ártani, csak egyszerűen kényelmes nekem így ülni, de ha neki ez rossz, akkor leszokom róla!2009. máj. 25. 21:12
1/3 anonim válasza:
Én is hogy ha görnyedten ülök sokszor érzem mocorogni. Ilyenkor inkább kihúzom magam biztos, ami biztos. Ha összekuporodsz szűkebb a hely lehet, hogy e miatt mocorog. Az viszont egyértelmű, hogy jobban lehet érezni. Hiszen a babát nem a méheddel érzékeled, hanem a méh körüli izmok és belek által, hogy azokhoz "hozzáér". És ha szűkebb a hely, jobban hozzájuk nyomódik, azért (is) érzed jobban. Nem tudom érthető vagyok-e?
23 hetes kismami
2/3 anonim válasza:
Az enyém nem szerette, mindig rögtön bunyózott, ha nem volt elég helye.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, persze, hogy érthető volt!
Igen, én is mindig hátradőlök olyankor, biztos, ami biztos.
2009. máj. 26. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!