Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most megyek majd 12 hetes...

Most megyek majd 12 hetes vizsgálatra és egyik barátnőm azt mondta, hogy neki ilyenkor már meg tudták mondani a babó nemét! Volt már így közületek más is?

Figyelt kérdés
Már nagyon kíváncsiak vagyunk,hogy mi a neme, már jó volna a nevén nevezni a kis pocaklakót!Gondolom számít az is,hogy hogy mutatja vagát!
2009. máj. 25. 20:56
 1/10 anonim ***** válasza:
lehet hogy már valakinél ilyenkor is lehet látni,de szerintem az mázlista.én 26 hetes voltam amikor megmondták.de egyébként nem az a lényeg,már mai eszemmel nem kérdezném meg,sokkal jobb a meglepetés.ruhácskákból meg minden másból lehet olyat vásárolni ami unisex.
2009. máj. 25. 20:59
 2/10 anonim ***** válasza:
14.hét elismert ultrahangos.
2009. máj. 25. 21:01
 3/10 anonim ***** válasza:
A nemi szervek kezdetben egyformán fejlődnek, csak a 12-15. hét környékén kezdenek el különbözni. Szerencsés esetben kiderülhet már ilyen korán a neme, de ez még nem az a vizsgálat amikor erre biztosan lehet számítani, hogy meg tudják mondani.
2009. máj. 25. 21:03
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem is megmondták. És tényleg az lett (kislány).

Viszont egy ismerősömnek akinek szintén megmondták (de nem ugyanaz nézte aki nekem) idővel a kisfiúból kislány lett.

2009. máj. 25. 21:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!Én nem is reménykedem,hogy megmondják a nemét,csak a barátnőm biztatott fel!De ahogy azt írtátok is mázli kell hozzá!
2009. máj. 25. 21:10
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem 12 hetesen is kislányt mondtak és 18 hetesen is, mind kettő 4D volt de a 2D-s részén jobban látszott. Szerencsére beterpesztett a babánk. Így 99% hogy marad kiscsaj :) Kíváncsi leszek marad-e.

Végül is 50-50% hogy eltalálják. Fontos hogy milyen géppel néznek, és milyen az orvos.

Sok boldogságot kívánok!

2009. máj. 25. 21:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 13 hetsen megmondták, hogy szinte teljesen biztos, hogy kisfiú, azóta is az, sőt már azt is mondták hogy ebből már nem lesz lány. Ez 4D volt, mint ahogy barátnőmnek is mind a két gyereknél megmondták 4D-n, hogy fiú lesz. A dokim viszont 2D-n 18 hetesen mondta, hogy talán fiú.
2009. máj. 25. 21:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Ehhez szerintem "mázli" kell, meg hogy a baba megmutassa magát. Nekem sajna még a 18 hetesen sem mutatta magát. Talán majd a 24 hetesen.
2009. máj. 26. 06:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én dokim azt mondta, hogy 12.hetesen csak megtippelni lehet a baba nemét, aztán vagy bejön vagy nem.

Én 12+6 naposan voltam, tökéletesen látszott, hogy mi van a lába között, de mégsem volt megállapítható, hogy fiú vagy lány. A doki azt mondta, semmi értelme tippelgetni.

Nem tudom, hogy más doki miből tudja ennyi idősen megállapítani, mert az enyém is gyakorlott.

Lehet, hogy te a szerencsésebbek közé tartozol és adnak tippet a nemére vonatkozóan.

De ezt azért még ne vedd teljesen komolyan!

Boldog babavárást!

14+2 km

2009. máj. 26. 08:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem 12 hetesen megmondták,hogy kisfiú.Egyértelmű,mondta a doki,sima 2D-s uh-n.Majd a 18 héten mentünk 4D-re.ott is fiú volt,több képet is kaptunk a fütyijéről.

22hetes pocis

2009. máj. 26. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!