Most megyek majd 12 hetes vizsgálatra és egyik barátnőm azt mondta, hogy neki ilyenkor már meg tudták mondani a babó nemét! Volt már így közületek más is?
Nekem is megmondták. És tényleg az lett (kislány).
Viszont egy ismerősömnek akinek szintén megmondták (de nem ugyanaz nézte aki nekem) idővel a kisfiúból kislány lett.
Szia. Nekem 12 hetesen is kislányt mondtak és 18 hetesen is, mind kettő 4D volt de a 2D-s részén jobban látszott. Szerencsére beterpesztett a babánk. Így 99% hogy marad kiscsaj :) Kíváncsi leszek marad-e.
Végül is 50-50% hogy eltalálják. Fontos hogy milyen géppel néznek, és milyen az orvos.
Sok boldogságot kívánok!
Szia!
Az én dokim azt mondta, hogy 12.hetesen csak megtippelni lehet a baba nemét, aztán vagy bejön vagy nem.
Én 12+6 naposan voltam, tökéletesen látszott, hogy mi van a lába között, de mégsem volt megállapítható, hogy fiú vagy lány. A doki azt mondta, semmi értelme tippelgetni.
Nem tudom, hogy más doki miből tudja ennyi idősen megállapítani, mert az enyém is gyakorlott.
Lehet, hogy te a szerencsésebbek közé tartozol és adnak tippet a nemére vonatkozóan.
De ezt azért még ne vedd teljesen komolyan!
Boldog babavárást!
14+2 km
Nekem 12 hetesen megmondták,hogy kisfiú.Egyértelmű,mondta a doki,sima 2D-s uh-n.Majd a 18 héten mentünk 4D-re.ott is fiú volt,több képet is kaptunk a fütyijéről.
22hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!