Hol jobb szülni? Debrecenbe a Kenézybe vagy a Klinikán? (és ajánjatok orvost is! )ja és(ikreket várok. )
Mindenképpen a klinikát válaszd!!!
Én 4 hete szültem fogadott orvosom nem volt és teljesen meg voltam elégedve mindennel és mindenkivel. A Kenézyről csak rosszat lehet hallani.
Én a Kenézit választottam. Úgy tudom a Klinikán állandóan melletted van a baba éjszaka is bent van, a Kenézyben pedig csak akkor ha kéred.
Szerintem fontos, hogy ki tud pihenni magad még odabent a korházban, de azt csak úgy teheted meg ha nincs éjszaka melletted a babuci, sokat lesztek még együtt:)) De ha mégis szeretnéd akkor mellette maradhat a babuci.
Persze lehet rosszat is hallani a Kenézyről is, de ugyanez érvénye a Klinikőára is.
És szerintem a Kenézy is rendesen fel van szerelve, ha gond van ott is megtudják oldani.
Baráti körből többen szültek már a Kenézyben és még senki sem bánta meg.
Szép babavárási heteket:)
Egy 23 hetes boldog kismama
Az túlzás hogy a Klinika bababarát a Kenézy pedig nem.
Mindenhol a baba és az anya a legfontosabb szempont!
Szia!
Én a Klinikán fogok szülni, bár én nem vagyok megye beli, ez az én választásom. Még egy ismerősöm sem szült ott, remélem jó lesz. Az orvosom Dr. Zatik János, nagyon kedves, aranyos orvos.
Kenézyben szűltem s JÓk a tapasztalatim:-)
Persze orvosfüggő is a dolog..
Kálmányczhey Albert Dr-t csak ajánlani tudom.
Nagy tudású, lelkiismeretes Orvos.
Üdv.Boldog 1 éves Kicsifiú Anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!