11/18 A kérdező kommentje:
Ja, és +10kg :) Ezt kifelejtettem :)
2012. jan. 11. 00:38
12/18 anonim válasza:
Nem hiszem el hogy csak a 27-ikben vagy. nekem óriás hasam volt és kb ekkora szüléskor. ikreket vársz?
13/18 A kérdező kommentje:
Nem, csak 1 pici fiút :) Lehet, hogy azért ilyen nagy, mert a párom majdnem 2m magas, én meg csak 170cm vagyok :)
2012. jan. 11. 13:06
14/18 anonim válasza:
Szia!
Én 36. hétre tippeltem volna, de látom, hogy még messze vagy tőle! Tényleg jó nagy pocid van, én kb. ekkorával mentem szülni. :)
Boldog babavárást!
15/18 anonim válasza:
hát nekem majdnem ekkora,és 25-26 hetes,álitólag kisfiam lesz:)
16/18 anonim válasza:
20.52.-es vagyok megint,elhihetitek neki is mert nekem is ekkora,de tényleg!!25+2 napos hkm
17/18 anonim válasza:
20.52.-es vagyok,itt 22 hetes voltam!!! [link]
18/18 A kérdező kommentje:
Legalább nem vagyok egyedül :) Én ma töltöttem a 28. hetet :) A babám már lassacskán eltöri a bordámat, olyan nagyokat rúg, és elég mozgékony. Aminek örülök mert legalább tudom, hogy nincs semmi baj :) Jó babavárást, könnyű szülést nektek.
2012. jan. 12. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!