Másnak is ajánlott a nőgyógyásza a terhessége alatt (és főleg az utolsó hetekben) Betadine hüvelykúpot erős folyásra?
Figyelt kérdés
Anélkül, hogy tenyésztett volna bacit, vagy bármi... Nem veszélyes ez a babára?2008. márc. 31. 16:20
1/3 anonim válasza:
Érdekes ezt általában szülés utánra tanácsolják a fertőzések ellen.Nem hinném hogy ez jó ötlet.Ez nagyon erős fertőtlenítő.A esetleg nyitva a méhszáj akkor meg veszélyes is lehet.Ha máskor mész na dokihoz kérdezz rá mit miért, mire mond vagy ír ki.Szerintem ezzel kapcs.-ban hívd fel hogy jól értetted e.
2/3 anonim válasza:
Én még csak 29 hetes vagyok,de már 3szor használtam 7-7db betadint,a folyásom végett.Nyugodtan lehet használni,semm baj nem lesz belőle,hiszen az csak jód,tehát semmi komoly gyógyszer,csak fertőtlenítő.Az előző terhességemnél is kellett használnom,és ott sem volt semmi bajunk tőle.
3/3 A kérdező kommentje:
A dokit kérdeztem, azt mondta, hogy "Gondolom, hogy fölírna olyant, ami káros lehet? És a bennfekvő terhesek is folyamatosan ezt kapják." De a jód mégiscsak felszívódik a méhlepényen (legalábbis ezt írják), és az pajzsmirigy-problémákhoz vezethet...
2008. ápr. 1. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!