Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor a legerdemesebb elmenni...

Mikor a legerdemesebb elmenni 4D UH-ra? Ugy ertem hany hetesen?

Figyelt kérdés
En most 19 hetes vagyok mire lekozelebb mennem kell a dokihoz akkora lesszek ugy 22-23 hetes akkor mar erdemes 4D-re menni vagy meg varjak vele?
2012. jan. 5. 13:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem a 24-28 hét közötti időszakot ajánlották leginkább, ha mozizni akarok.

De szerintem már előtte is nagy élmény lehet.

Én 25 hetesen voltam, és még jól elfért a képernyőn a lányom, de már nagyon babás volt. Mikor megszületett még hasonlított is magára. :)

2012. jan. 5. 13:39
 2/5 A kérdező kommentje:
akkor lehet hogy en is varok es majd olyan 26-27 hetesen megyek el 4D-re!!!
2012. jan. 5. 13:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha valóban mozizni akarsz, akkor szerintem még várj vele egy kicsit. Nekem is azt mondta a szonográfus, hogy a 24. hét után menjek inkább. Persze előtte is nagy élmény, az tuti, de a 24. héttől már jobban látszódnak az igazi, babás arcvonások.

Én 26 hetesen voltam, csuda jó volt. :)

2012. jan. 5. 13:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Mi mikor voltunk akkor mar minden latszododt a dokim akihez jarok o csinal 4D is es sima UH is neha bekapcsolta a 4D pl a kezenel jol latszot minden uja azt monta hogy telyesen egeseges es hogy kisfiunak latja csak takarta kicsit magat es pont a labanal futot a koldokzsinor!!!Szerintem akkor meg varok vele!!Koszonom a valaszokat!!!
2012. jan. 5. 13:53
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem azt mondta az ismerősöm (aki a 4d-t csinálja) hogy 24 hetes a legideálisabb, akkor már van rajta kis zsírocska és emiatt formásabb a fejecskéje, de még belefér a képbe, utána már nagyobbak és nem látni belőlük olyan sokat és olyan szépen.

nyilván 1 hét ide vagy oda mindegy azért :D

2012. jan. 5. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!