Különleges lány illetve fiú neveket keresek. Tudnátok nekem ebben segíteni?
Figyelt kérdés
vezetéknév Dobai2012. jan. 4. 18:55
12/19 A kérdező kommentje:
29 hetes kismama. köszönöm:)))
2012. jan. 5. 19:02
13/19 anonim válasza:
Dobai Anna Dóra
Dobai Ármin Milán
:)
14/19 anonim válasza:
A Nándor szerintem gyönyörű (kisfiam neve), nem idegen hangzású, nem túl gyakori, férfias, de becézve, úgy hogy Nándi, illik egy kisfiúhoz. Még a Kolos tetszett nagyon, de párom vétózta. Lányom Hanga, nekem a Leona tetszik még különösen, de az is vétó, illetve az Eliza, mert azt úgy becézném, hogy Zazi.
15/19 A kérdező kommentje:
:)
2012. jan. 6. 11:30
16/19 anonim válasza:
Különleges névnek eszembe jutott pár I-vel kezdődő de az nektek nem jó ( Imola, Iringó)...
Nekem tetszik: Ágoston, Bonifác, Rajmund - Rajmond, Lóránd - Lóránt, Lénárd, Leopold,
Lánynév: Kármin, Kármen, Szvetlána, Alba, Alina, Angelina, Angéla, Modeszta, Balbina, Dominika, Víta
17/19 anonim válasza:
Nekem ezek tetszenek
L:Zselyke, Olívia, Róza
F:Nátán(iel), Merse, Rafael
18/19 anonim válasza:
Dobai Alíz, Annabella, Beatrix, Bettina, Cecília, Cipriána, Csenge, Csilla, Diána, Döniz, Eliza, Esztella, Flóra, Franciska, Fruzsina, Georgina, Gerda, Hanna, Helga, Imola, Izabella, Izolda, Jázmin, Júlia, Julianna, Karina, Kincső, Lilla, Lívia, Malvin, Melinda, Noémi, Norina, Olívia, Perla, Pilár, Piroska, Ramóna, Rubina, Seherezádé, Szultána, Titanilla, Xénia, Zsaklin, Zsüliett...
19/19 anonim válasza:
Dobai Ábel, Ajtony, Albert, Alvin, Benjámin, Ciprián, Csongor, Dániel, Erik, Ervin, Flórián, Gerjén, Henrik, Ignác, Iván, Imre, Jácint, Kálvin, Kelvin, Kevin, Lehel, Liviusz, Lóránt, Marcell, Noel, Odin, Patrik, Petrik, Prímusz, Ramón, Renátó, Rómeó, Simon, Szilvió, Szixtusz, Titusz, Xavér, Zolta, Zoárd, Zombor, Zsombor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!