Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Különleges lány illetve fiú...

Különleges lány illetve fiú neveket keresek. Tudnátok nekem ebben segíteni?

Figyelt kérdés
vezetéknév Dobai
2012. jan. 4. 18:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
27%

Libóriusz

:)

2012. jan. 5. 15:18
 12/19 A kérdező kommentje:
29 hetes kismama. köszönöm:)))
2012. jan. 5. 19:02
 13/19 anonim ***** válasza:
24%

Dobai Anna Dóra

Dobai Ármin Milán

2012. jan. 5. 22:47
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A Nándor szerintem gyönyörű (kisfiam neve), nem idegen hangzású, nem túl gyakori, férfias, de becézve, úgy hogy Nándi, illik egy kisfiúhoz. Még a Kolos tetszett nagyon, de párom vétózta. Lányom Hanga, nekem a Leona tetszik még különösen, de az is vétó, illetve az Eliza, mert azt úgy becézném, hogy Zazi.
2012. jan. 6. 09:53
 15/19 A kérdező kommentje:
2012. jan. 6. 11:30
 16/19 anonim ***** válasza:

Különleges névnek eszembe jutott pár I-vel kezdődő de az nektek nem jó ( Imola, Iringó)...

Nekem tetszik: Ágoston, Bonifác, Rajmund - Rajmond, Lóránd - Lóránt, Lénárd, Leopold,

Lánynév: Kármin, Kármen, Szvetlána, Alba, Alina, Angelina, Angéla, Modeszta, Balbina, Dominika, Víta

2012. jan. 6. 14:25
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Nekem ezek tetszenek

L:Zselyke, Olívia, Róza

F:Nátán(iel), Merse, Rafael

2012. jan. 13. 13:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Dobai Alíz, Annabella, Beatrix, Bettina, Cecília, Cipriána, Csenge, Csilla, Diána, Döniz, Eliza, Esztella, Flóra, Franciska, Fruzsina, Georgina, Gerda, Hanna, Helga, Imola, Izabella, Izolda, Jázmin, Júlia, Julianna, Karina, Kincső, Lilla, Lívia, Malvin, Melinda, Noémi, Norina, Olívia, Perla, Pilár, Piroska, Ramóna, Rubina, Seherezádé, Szultána, Titanilla, Xénia, Zsaklin, Zsüliett...
2013. szept. 5. 20:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Dobai Ábel, Ajtony, Albert, Alvin, Benjámin, Ciprián, Csongor, Dániel, Erik, Ervin, Flórián, Gerjén, Henrik, Ignác, Iván, Imre, Jácint, Kálvin, Kelvin, Kevin, Lehel, Liviusz, Lóránt, Marcell, Noel, Odin, Patrik, Petrik, Prímusz, Ramón, Renátó, Rómeó, Simon, Szilvió, Szixtusz, Titusz, Xavér, Zolta, Zoárd, Zombor, Zsombor...
2013. szept. 5. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!