Szeretted volna tudni a gyereked nemét a szülés elött?
Szia!
Én is mindenképp meg szerettem volna tudni a babóka nemét. Én meg voltam győződve, hogy kislány lesz, ki is ingázták nekem, erre a 20. hetes Uh-on közölte a doki, hogy fiúcska. El sem tudtam képzelni, hogy fogok legózni, meg kisautózni vele :S Azóta eltelt már néhány hét és egyre jobban örülök, hogy fiú, majd később vigyáz a hugira (remélem lesz hugi is)
Boldog babavárást!
Nagyon szerettem volna tudni, kíváncsiságból.
Bár kisfiút akartam (nagyon lányos család vagyunk), csak egy rövid ideig voltam csalódott.
A 18. héten mondták először h "talán kislány", majd végig lányt mondtak 2 és 4D-n is. Lány lett, ezer fiúért sem adnám! :)
Jó volt tudni, h mi lesz, lányos cuccokat vásárolni, fantáziálni a kislányomról,...
Nem értem a külföldi orvosokat. Azt, h vki akarja-e tudni a nemét v sem, bízza rá a kismamára, hiszen az ő gyereke. Sztem kötelessége lenne kérésre megmondani!
Az "Isten ajándéka" meg rossz duma. Akkor a születés után életképtelen baba micsoda? Így tanít Isten? Kellett egy újabb angyalka?
(Már ne haragudjon az, akit ez sért, de engem felháborít!)
Ennyi erővel ne mondja meg egy doki azt sem, ha tumorom van, mert nem kell azt kezelni, hiszen Isten így akarta!
Én biztos beszóltam volna a dokinak!
Bocs, ha bárkit sértett az, amit írtam, de ha egy szolgáltatásért fizetek (márpedig hosszú éveken át fizetek), akkor elvárom, h tájékoztassanak, és az orvos ne titkoljon el semmit, ami engem érint (pláne ilyen dumával). Ne ő döntse el, h én mit tudhatok, és mit nem!
Nem jól látom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!