Tippelnétek? Hét Nem?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok, mert aki eddig látta, nem akarta elhinni, hogy ennyi idős. Majd mondom azt is. :)2012. jan. 2. 16:41
11/16 A kérdező kommentje:
Kedves 8. válaszoló, gratulálok a pocakodhoz, nagyon szép! Neked lett igazad. Holnap töltöm a 21. hetet! És kislányom lesz!! Mindenkinek köszönöm a válaszokat, aki babát vár, Boldog Babavárást, aki már a karjában tartja, Sok örömöt és Boldogságot kivánok!
2012. jan. 2. 20:15
12/16 anonim válasza:
Óóó, első vagyok, szintén 21 hetes! Éreztem, hogy nem sokkal lehetsz több, de azt hittem, van benne valami átverés! :)))) Gratulálok mindenestre! :)
13/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Pont azért irtam, mert mindenki azt mondta, hogy hatalmas.. nem állt szándékomban, hogy azt hidd, átverés! :))
2012. jan. 2. 20:32
14/16 anonim válasza:
Nekem múltkor a doki is megjegyezte.. Csinálhatunk egy klubbot! :))
15/16 anonim válasza:
8-as vagyok, jaj de jó, eltaláltam:)
Nekem is ilyen volt, azért szinte biztosra mondtam!
Jó egészséget Nektek, boldog babavárást, könnyű szülést! Az én lánykám már 11 hónapos nagylány:)
Minden jót!
(megint nem értem, hogy ki szórakozik azzal, hogy mindenkit lepontoz...)
16/16 A kérdező kommentje:
Klub neve legyen gyk-s nagypocakos kismamák klubja! :))
Nem tudom, én mindenkit felfelé pontoztam!!! :)
2012. jan. 3. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!