Reggeli rózsaszín pecsét, mire utalhat?
Szia!Feltétlen doki,mielöbb.A terhesség alatt sem a barnázás,sem a rózsaszin fogyás,és a vérzés sem megengedett.Lehet,hogy beágyazódási vérzésről van szó,de tekintettel arra,hogy irod,hogy dolgozol,lehet,hogy egyből táppénzre vesznek,mert pihenned kell.Sőt,jó is lenne ha tudnál pihizni.És dokihoz mielöbb,ne legyen bajotok!!!!
Zavartalan babavárást kivánok:Rita(19 hetes km.)
Jaj,most olvastam vissza,"rózsaszin folyás",nem FOGYÁS....
:-)bOCSI,FÉLREÜTÖTTEM:-)a lényegen persze nem változtat!
Szia!
Mindenképpen nézzen meg orvos,mint hogy vetélés legyen a vége!És menj táppénzre,mert ilyenkor ajánlatos lenne feküdni!
Jó egészséget!
Szia!Nekem a 7 hét táján volt ilyen.Reggel felkeltem és ugyanilyen rózsaszín maszattal találtam szembe magam.Annyira megijedtem,hogy öltöztem és siettem az SZTK-ba,hogy nézzék meg.Szerencsére nem a babától jött,de nem tudta megmondani a doki pontosan.Még úgy 3 napig megvolt reggelre meg estére,aztán elmult,de azonnal táppénzre vetettem magam,mert nem bírtam volna ki,ha elmegy a babám.
Te is menj orvoshoz,mert sajnos nem mindenki olyan szerencsés,mint én!A legtöbb kismama a babától vérzik!Tudod,jobb félni,mint megijedni!
Kívánok egy boldog egészséges terhességet neked!
21hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!