12. heti ultrahanggal egybekötve megint automatikusan megcsinálják a Down-kór szűrészt vérvétellel?
2010-ben amikor a babámat vártam,annyit mondtak,hogy ezt nem mindig csinálják???
Most ha akarom elvégeztetni akkor fizetnem kell,vagy változott a dolog,és elvégzik??
Nekem 9000 ft-ot kellett fizetnem, pedig Kórházban csináltattam, nem magánrendelőben (ott 25-30 ezer az ára).
Úgy tudom 2011. szeptember 1. óta fizetős a kombinált teszt. Az UH ingyenes, a vérvétel kerül pénzbe.
Siófokon a kórháznál is fizetni kell. Megcsinálták az UH-t (sztk-s rendelés, nincs fogadott dokink), és bár jó lett az eredmény, azt mondta a doki, csináltassunk Down-szűrést is. Háromféle közül lehetett választani. A kombinált teszt 9000 volt, feladtuk a csekket, és másnap mentünk vérvételre. Ott kérték az UH papírt az adatok miatt. Az eredményt egy hét múlva küldték e-mailben.
29h kismama
itt Pesten 30ezer volt a kombinált teszt.
szeptembertől fizetős lett. :(
Vannak kórházak, amelyeket alapítvány támogat,ott kevesebbe kerül
Kecskeméten voltam én is, és ingyenes volt- bár én még augusztusban töltöttem a 12hetet, és augusztusban voltam ezen a vérvételen.
De nem tudom szeptembertől ott is kell-e fizetni?
Úgyis a védőnő fog elküldeni, tőle kéne megkérdezni talán!
Kaposváron a sima (nem kombinált) ingyenes volt, most csináltattam.
igen! szóval 2 részből áll a dolog, a vérvétel 11 ezer ft.
szóval elmehetsz az uh részére a kórházban, és a vizsgálatot megcsináltathatod külön, így 19ezret spórolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!