Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12. heti ultrahanggal egybeköt...

12. heti ultrahanggal egybekötve megint automatikusan megcsinálják a Down-kór szűrészt vérvétellel?

Figyelt kérdés

2010-ben amikor a babámat vártam,annyit mondtak,hogy ezt nem mindig csinálják???

Most ha akarom elvégeztetni akkor fizetnem kell,vagy változott a dolog,és elvégzik??

2012. jan. 2. 13:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 9000 ft-ot kellett fizetnem, pedig Kórházban csináltattam, nem magánrendelőben (ott 25-30 ezer az ára).

Úgy tudom 2011. szeptember 1. óta fizetős a kombinált teszt. Az UH ingyenes, a vérvétel kerül pénzbe.

2012. jan. 2. 13:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem, én Kecskeméten voltam, ingyenes volt! A védőnő adott rá beutalót, és az UH után átsétáltam, levették a vért, majd 2 hét múlva eredmény!
2012. jan. 2. 13:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Siófokon a kórháznál is fizetni kell. Megcsinálták az UH-t (sztk-s rendelés, nincs fogadott dokink), és bár jó lett az eredmény, azt mondta a doki, csináltassunk Down-szűrést is. Háromféle közül lehetett választani. A kombinált teszt 9000 volt, feladtuk a csekket, és másnap mentünk vérvételre. Ott kérték az UH papírt az adatok miatt. Az eredményt egy hét múlva küldték e-mailben.

29h kismama

2012. jan. 2. 14:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

itt Pesten 30ezer volt a kombinált teszt.

szeptembertől fizetős lett. :(

Vannak kórházak, amelyeket alapítvány támogat,ott kevesebbe kerül

2012. jan. 2. 16:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Kecskeméten voltam én is, és ingyenes volt- bár én még augusztusban töltöttem a 12hetet, és augusztusban voltam ezen a vérvételen.

De nem tudom szeptembertől ott is kell-e fizetni?

2012. jan. 2. 17:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Bp, Margit Kórházban sem ingyenes már szeptember óta 11.000 Ft-ot kell fizetni érte ott.
2012. jan. 3. 13:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Úgyis a védőnő fog elküldeni, tőle kéne megkérdezni talán!

Kaposváron a sima (nem kombinált) ingyenes volt, most csináltattam.

2012. jan. 4. 14:37
 8/8 anonim ***** válasza:

igen! szóval 2 részből áll a dolog, a vérvétel 11 ezer ft.

szóval elmehetsz az uh részére a kórházban, és a vizsgálatot megcsináltathatod külön, így 19ezret spórolsz.

2012. jan. 4. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!