Hogyan derül így ki ha esetleg baj van (csak a ctg alapján, UH-os vizsgálat nélkül két hétig a véghajrában)?
36. héten CTG + vizsgálat (UH), kenetvétel, méhszáj ellenőrzés, baba mérése megvolt.
37. héten csak CTG volt
38. héten csak CTG lesz
39. héten lesz ismét vizsgálat is (UH + méhszáj + baba lemérése).
Ha a két vizsgálat mentes héten valami baj lenne, pl megkevesedik a magzatvíz, vagy túl sok lenne vagy esetleg nem jól funkcionál a méhlepény és elkezd fogyni a baba, akkor ez hogyan derül ki?
Nekem az utolsó UH 30-ik héten volt onnantól csak ctg. meg méhszáj vizsgálat.
a szívhang, vizelet mindent elárul. nekem minden héten volt vizelet vizsgálat is.
németországban élek, itt minden vizsgálator kérnek pisit, amit megnéznek egyböl. méhszáj is fontos hogy hogy van.
Én 34 hetesen voltam utoljára uh-n és a dokim azt mondta nem lesz több. :O Most 37 hetes vagyok, hetente járok CTG-re. A dokim szerint nem szükséges az uh de azért lehet megkérem, h. Nézzünk m
ár rá. Másokdik baba lesz és az első császár volt úgyhogy a heg miatt is aggódom bár abszolut nem érzem, nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!