A zötykölődéses utazástól bekeményedett a hasam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
1 hetre autoval kirandulni mentunk, napi 4-5 orat autozunk. A nap vegere mindig bekemenyedik a hasam a rossz - katyus uttol. 11 hetes vagyok. Magneziumot szedek, mit tegyek meg?2007. júl. 27. 19:57
1/4 anonim válasza:
Pihenj minél többet, sok zöldség, gyümölcs.
Seduxen tbl.- val ki lehet egészíteni a gyógyszerelést, de előtte célszerű orvos tanácsát kikérni.
A Seduxen segít, hogy minél többet tudj pihenni, kevesebbet keményedjen a hasad.
2/4 anonim válasza:
Én nem ajánlanék semmilyen nyugtató hatású gyógyszert sőt egyáltalán semmilyen gyógyszert!Mivel a magzatra nagyon rossz hatása van!
Magnézium pezsgőtablettának izomlazító hatása van ezért ezt szokták ajánlani a has bekeményedésére!És sok-sok pihenés!!!
3/4 anonim válasza:
Szerintem is a seduxen,vagy bármilyen nyugtató gyo´gyszer árt a baba´nak.pláne seduxent ajánlani,a nagymamám is ezt szedi,és totál kiüti öt.
Sok zöldség,gyümölcs,este,vagy amikor tudod,po´cold fel a lábad,e´s pihenj,pihenj.....
4/4 anonim válasza:
A Magne B6 tabletta is nagyon jó! Nyugtató semmiképp! Az sem a babának, sem a mamának nem előnyös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!