Kérném azok segítségét, akiknek szintén sok pihenést (fekve) javasolt a dokijuk. Nálatok mi a helyzet?
24 hetes vagyok, és mint írtam sokat kell feküdnöm. Nem teljes ágynyugalom, de a napom 70-80%-át fekve töltöm. Egy kis séta megengedett, de semmi cipelés és megerőltető házimunka. Itthon azért teszek veszek, de lassan ráérősen.
Viszont azt vettem észre, hogy pl a félig ülő-fekvő helyzet nem tetszik a belsőmnek, mert pár másodpercre bekeményszik a hasam. Hol az egész, hol csak az egyik fele. Ahogy helyzetet változtatok, elmúlik.Ülve vagy teljesen oldalt fekve ilyen nincs.Nálatok ezek milyen helyzetben szoktak előfordulni? Szedek Béres Magnéziumot is.
Nekem is ugyanígy volt, 24 héttől a háton fekvő, félig ülő helyzetből ált. keményedés lett.
De nem tartott örökké, pár hét múlva változhat a helyzet, addig meg marad a bal oldalról jobbra és vissza a napi program.
Később is érdemes figyelni a jeleket, amire keményedik, azt ki kell hagyni- de lehet hogy ez magától értetődő. Mindenesetre megéri a szenvedés, 39. hetet tapossuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!