Mennyi az esély arra hogy 2 külömbözö doki ne hallja
8-hetes embrio sziv handját? 6-hetesen volt sziv hang most
nincs!?
11/20 A kérdező kommentje:
én erre egyébként kaptam uturogestan hüvely kupot 2 szer 3-at kellet fel raknom naponta de ezek szerint kevés volt!!!hát mindegy ez van!!köszönöm a válaszokat!!!
Nekem is 8 hetesen ment el a baba, tuti beteg volt, mert én is kaptam utrot, de nekem vérezgetéseim és görcseim is voltak. Engem bent tartottak, mert műszeresen be kellett fejezni. Most újra terhes vagyok, szintén utrot kaptam és most már 15 hetes vagyok:)
Esetleg még egy orvos aki megerősíti?
2011. dec. 29. 21:41
Sajnálom ez borzasztó!
Minden jót s B.U.É.K!!!!!!!!!!
2011. dec. 29. 22:13
Sajnálom!Én 3x jártam így.Volt, hogy 9 hetesen még volt szívhang, de 12 hetesen már nem.2 doki szokta általában megnézni, hogy valóban sajnálatos eset történt-e.Ha mindkettő úgy látja, akkor lehet menni befejező műtétre.
Nem vigasz, de fel a fejjel!Nekem is van már babám azóta, és most jön a második.
2011. dec. 29. 22:25
Őszintén sajnálom!!!!! :(((
Én már ezt 2x átéltem sajnos,nem is kívánom még az ellenségemnek sem... :((
Sajnos ez tényleg előfordul,az okokat pedig nemigen lehet kideríteni.
Mi voltunk genetikától elkezdve mindenhol, de semmi bajunk!
Mielőbbi gyógyulást testben és lélekben is!!!!
2011. dec. 29. 22:33
Szia. Nagyon sajnálom,hogy veled is ez történt. Nekem is volt kettő, mindkétszer kaptam Utrot is és nem használt. Én mindig azt mondtam,hogy inkább most menjenek el,minthogy megszülessenek betegen. Nagyon nehéz feldolgozni,de nem kívánok egy életen át beteg gyereket gondozni. Volt beteg testvérem,sajnos tudom milyen vele.. Ezért vagyok ezzel a dologgal így.
2011. dec. 30. 09:52
Nagyon sajnálom, de ne hibáztasd magad, se a dokit. Az a mennyiségű utrogestan, amit kaptál, az a max adható adag/nap, szóval ennél többet a dokid sem tehetett értetek. Valószínűleg genetikai rendellenesség. Erőt és kitartást nektek a következő babához. Én is átéltem 2x, amit te.
2011. dec. 30. 10:46
18/20 A kérdező kommentje:
azért ez durva!olvastam hogy valakinek 3-szor vagy 2-szer is elöfordult ilyen nem is tudom hogy ezekután megint beválaljam e?!akkor nagy az esély hogy legközelebb is ez történik?!én azt hittem ez ritkán fordul elö!a dokim különben is azt mondta hogy legközelebb mer nem történik ez meg!nem tudom hogy merte ezt igy kijelenteni!!!
sajnálom! Én akkor tudtam meg, milyen sokan vannak hasonló problémával, mikor én is elvesztettem az első babámat. Akkor hallottam sok esetről a környezetmben. Azóta van egy 23 hónapos gyönyörű fiam és egy 2 hetes kislányom. Tudom, hogy savanyú vigasz, de majd lesz még neked is babád:)))))
2011. dec. 30. 21:06
Persze, hogy vállald be!Eltelik egy kis idő, és hajrá!Lehet, hogy jövőre már a szülés kategóriába teszel fel kérdést.
2011. dec. 30. 22:36
Kapcsolódó kérdések: