Lehet baj? A bugyimon észrevettem egy pici sötét sárgás már majdnem halvány barna foltot. De a wc papír sose volt olyan.
Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 18:36
2/3 A kérdező kommentje:
6hetes
2011. dec. 27. 19:04
3/3 anonim válasza:
Nekem is voltak ilyen pecsételgetések. Mondtam a dokinak, azt mondta nem baj. Aztán egyik éjszaka kimentem a mosdóba és véres volt a wc-papír. Nagyon megijedtem (vettem be magnéziumot és vártam). Görcseim nem voltak. Reggel felhívtam a dokit, azt mondta kórház. Ott megvizsgáltak és szépen hazaküldtek, mert nem láttak vérzést. Eztuán semmi gond nem volt. Sem barnázás, sem vérzés. Úgyhogy én azt mondom nem kell rögtön megijedni. Ha nagyom sok lenne, sűrű és görcsökkel is jár, na akkor van már gond. Szerintem pihenj most nagyon sokat, szedj magne B6-ot és nem lesz gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!