Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek, hogy ne viszkessek...

Mit tegyek, hogy ne viszkessek úgy, mint akinek vmilyen bőrbetegsége van?

Figyelt kérdés
Megőrülök, annyira viszket a mellem. Semmi más, a hasam, a combom sem. Borzasztó! Nincs rá valamilyen nyugtató krém? Amiket én kipróbáltam, egy sem jött be:-(
2009. máj. 20. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia ezt az oldalt olvasd el hasznos tanácsokat és több terméket is találhatsz a stria ellen! [link]
2009. máj. 20. 11:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia nekem is viszket, sokszor éjjel is arra ébredek, hogy 10 körömmel vésem a melleim.

Én egy kismama újságban olvastam, hogy a napozás utánra kitalált aloés gélek hűsítik a bőrt ilyenkor. Próbáld ki, nekem nem jött be :(

Te mit próbáltál?

ja én még körömvirág balzsamot, az se segített.

2009. máj. 20. 12:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Veled ellentétben én szinte az egész testemen viszketek, így kénytelen voltam gyorsan felkutati valami "nyugtatót".

Két dolog van, ami nekem enyhíti a viszketést: egyrészt gyógyszertári mosakodókrémet használok minden tusolásnál (szerintem Te is felejtsd el a tusfürdőket, mert szárítanak, ez pedig bőrnyugtató hatású), majd bekenem a bőröm a DM-ben kapható Babylove márkájú kismamáknak szánt olajjal (eddig csak a hasamat kentem vele, most már az egész testemre használom).

Remélem, hogy tudtam segíteni!

35 hetes ikres kismama

2009. máj. 20. 13:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a hasam viszket! Az elsö viszketés után másnap szétrepedt a bör,és most vonul egyre feljebb... :( Szegény Babónak sem tetszik mikor vakarózom. =) Nekem a DMes olaj nem vált be,de a Nivea testápoló igen. Ezzel többször kenem 1 nap,ha elfelejtem már viszket is. De szerintem más testápoló is jó,csak kend sürün.
2009. máj. 20. 15:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Valamit tenni kell, mert nagyon gáz a jelenlegi állapot!

Egyébként én mandulaolajjal kentem, meg már több testápolót is kipróbáltam.

Valahogy túl leszünk rajta,nem igaz?:-)

Ezt a kellemetlenséget leszámítva gondtalan babvárást Nektek!

2009. máj. 20. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!