Azt olvastam, hogy nem kellene szénsavasat inni, de jelenleg semmi mást nem tudok meginni, mert minden kijön belőlem. Se víz, se tea, se gyümölcslé. A folyadék fontos, de akkor mit igyak?
Az ember olvas, hall minden félét. Tanácsokat melyre most te is vársz. Hány hetes terhes vagy? Bár ez mellékes mert úgyis olyan válaszokat fogsz kapni hogy igen ártalams a kóla meg hogy tilos....stb.
Én azt mondom hogy azt egyél és igyál ami jól esik és megmarad benned.
Én 16 hétig hánytam és csak a jó hideg kóla a gyömbér üdítő és a vanilia fagyi maradt meg bennem.
A sima teát és a gyümölcslét nem is ajánlom mert savat csinálnak és csak jobban fogsz hányni. Egyél ropit, popcornt. de inni muszály mert különben kiszáradsz és az a babára is veszélyt jelent.
Állítólag a gyömbér tea segít az émelygés és hányás ellen.
Üdv: 24 hetes kismami
A nagyon hányós időszakban én is csak szénsavas gyömbért tudtam inni, mást kihánytam. (A baba ennek ellenére is jól van) Próbáld szénsavas vízzel hígítani, mert ezek az üdítők főleg a cukor miatt nem jók. Később már tudsz inni ásványvizet.
Kitartás, pár hét, és vége lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!