Székesfehérváron mennyi ideig néznek uh-n amikor a Kombinált tesztet csináltattad?
Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 20:52
1/8 Anikó1985 válasza:
Szia! A Várkörúton voltam és már pontosan nem emlékszem, hogy mennyi ideig nézte a doki, de úgy gondolom, hogy mindent megnézett és nem volt rövid sem hosszú idő. Csak engem az bántott, hogy én nem láthattam pedig itt már volt mindene, bár a monitort azért skubiztam és egy picit láttam, de néztem voltam többet is :) 12. héten voltam.
2/8 anonim válasza:
Én az ambullancián voltam, 3 percnél biztosan nem volt több az UH.
3/8 anonim válasza:
Az ambulancián 2x csináltattam.3-4 perc volt, és akkor sokat mondtam.Látott egy genetikus is előtte, és meglepő módon nagyon eltértek a mért adatok.A genetikus 20 percig nézett uh-n.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Meggyőztetek! megyek inkább Pestre!!!!!
köszönöm szépen!!!
és gondolom épp az akkori aktuális doki nézi az uh-t! na, ezt is elkerülném)
2011. dec. 22. 08:40
5/8 anonim válasza:
Igen, épp az aktuális doki.Amúgy én is Pesten voltam.Az azért megnyugtatóbb.Ott mondtam a dokinak, mást mértek Fehérváron.Azt válaszolta, hogy erre inkább nem mond semmit.Mondjuk azért nem mindegy mennyit mérnek tarkóredőnek.
6/8 anonim válasza:
Nekem van saját dokim és ő csinálta a 12. uh.-t is az ambulancián. Nagyon alapos volt, 10 percig biztos nézte.
7/8 anonim válasza:
Előző vagyok. Ja és ott én is látom az egészet külön tv-n.
8/8 A kérdező kommentje:
Inkább kértem pestre időpontot. igaz nem 9ezer, de fő a nyugalom! köszönöm mindenkinek a válaszokat:)
2011. dec. 22. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!