Mennyi főzött kávét (és nem Nescafét) ihatok naponta?

Szia,Én most vagyok 24 hetes.
Napi egy főzött tejes! kávé nem árt.Engem küldtek angiológiára a viszereim és a keringésem miatt.Ezt ott mondta az orvos.A vérnyomásom átlag 100/50,de volt már rosszabb is.Sokat vagyok álmos.Kerülni kell a meleg fürdőzést.(zuhany langyos,vagy "hidegebb" vízzel)Fel kell polcolni a lábadat és ne sokat állj,mert attól is leesik a vérnyomás.Ezeket tanácsolták az orvosok.Az erekre harisnya+vadgesztenye kenőcs.
Gondtalan babavárást.
Üdv.

Általában kettőt ittam (hosszú kávét tejjel, vagy capuccino vagy tejeskávé formájában) a terhesség alatt.
Most szoptatok és ugyanúgy iszom.

Én 28 hetes kismama vagyok és napi 2 tejeskávét megiszom, nagyon alacsony a vérnyomásom, a mai mérésen 88/66 p: 79 volt, a védőnőm és az orvosom is azt mondta, hogy nyugodtan igyak meg 2-t naponta, ez a picinek sem árt. Szóval nyugodtan igyál napi 1-2-őt, nem lesz belőle baj.
Kellemes babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!