Csak itt mondod mindig, hogy pocak, pocaklakó (cska) meg babóca, és hasonló nyálasságok, vagy otthon, barátaid körében a has, és a gyermek szavakat használod inkább?!
Néha már sok nekem a nyálömlésből, és azt sem értem, mért többes számban újságolják el az anyukák, hogy ülünk, állunk, eszünk, stb ?
Nem a szerencsétlen gyerek érdeme, hogy fel tudja emelni mondjuk a fejét?
Kedves Kérdező ! Maximálisan egyetértek veled. Én 12 hetes terhes vagyok most, de jómagam is rosszul vagyok sok kismama nyálas, ömlengő nyelvezetétől. Igaz kinek a pap, kinek a papné, de az a durva, hogy ezt miért tukmálják rá a környezetükre is, amikor senkit sem érdekel ?!... Terhesség ténye, meg a gyermekvállalás is 2 ember magányügye, maximum csak a közeli családtagok, újdonsült nagyszülők ugranak ki a bőrükből örömükben, ha a kis unokának kibújik egy foga, megtanul egy újabb szót stb... De sajnos sok kismama azt hiszi azzal, hogy terhes lett, immáron ő a világ 8. csodája, és soha senki korábban nem csinált olyat mint ő ! Túl van lihegve a terhesség, a gyereknevelés is, régebben nem volt ez, és valahogy sokkal jólneveltebb emberek sikerültek, mint manapság... Az az alpári stílus, meg ahogy osztják itt egymást a válaszadók, betetőz mindent...
12. hetes terhes lány.
Utolsó voltam,
magányügye=magánügye.
igen, elvetemültek nagyon, de én már csak röhögök rajtuk.
azóta hálistennek találtam olyan hasznos oldalakat, ahol nem ömleng a szerző, és nem kapok hányingert.
itt meg nem olvasom már a terhes rovatot, mert már fél éves múlt a lányom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!