37 hetes kismamik, hogy vagytok? Össze van már pakolva mindenki, csak én ráérősködök?
Ez jó..:))
Az én első csajszim megvárta amíg a kiságyát komplettre felszereltük, és 41. héten bújt elő..:)
Én a múlthétig dolgoztam.Szóval még kb sehol se tartok .
Most kezdek neki a babruhák mosásnak nagy takarításnak.Még vásárolni is kell pár dolgot.Szóval van még dolog bőven.Aggódom is hogy ki futok az időből.Te hogy állsz?
37 kismami
38 voltam, kivasaltam és összepakoltam a babapakkot, mondván, hogy az enyémet meg majd holnap... Mondanom sem kell, hogy éjjel a fájásokra ébredtem, hirtelen azt sem tudtam, mit tegyek el:) Szóval szerintem pakolj össze, nyugodtabb leszel! És amilyen hülye frontok jönnek-mennek, nem tudhatod, hogy mikor indul meg a picurka.
Hajrá!:)
Hali!
Én már ezen régen túl vagyok 13 és 11 évvel, de ahogy visszaemlékszem, 37 hetesen azért már be volt pakolva a szükséges cucc :))Bár nekem könnyű dolgom volt, mert 5 méterre laktunk a szülőotthontól.... (tudom: bunda!!!)
igen, ilyenkor már jó, ha össze van pakolva!
húúú, de ügyik vagytok..:-)
Most vasalom a kisrucikat, a bölcsőt még rendbe kell tenni, mert az első csajszink születésekor kaptuk vissza rokonoktól, de persze Ő nem használta, ezért kikerült a garázsba...:S
Mivel a lányom 21 hónapos, így nagyon sok dolog megvan, és a helyén van (pelenkázó, stb..:))
38 hetes vagyok, már 2 hete mindennel készen vagyok. Csak a baldachint nem tettük fel, hogy ne porosodjon.
Már a kórházból hazahozós ruhát is összepakoltam és beletettem a pelenkázótáskába. Így a férjemnek már nem lesz vele gondja, csak be kell hoznia a kórházba.
Én úgy terveztem, hogy az utolsó három hónapot itthon töltöm, babacuccokat vásárolok, összerakom a lakást, berendezem, kórházi cuccot pakolok stb
Na ezzel szemben, a ház sehol sem áll(na jó állni áll, de még rengeteg a munka, mert nem tudunk haladni, valaki mindig hiányzik) így nem hogy a picinek nincsen hová tenni a cuccait nekünk sincs:) nincs a picurnak semmije, ugyanis anyut koraszülés veszélye miatt teljes ágynyugalomra ítélték, így bababoltig el sem jutottam, a kórházi cuccomról ne is beszéljünk. 6hét és a picim megszületik, doki és védőnői engedélyre várok, hogy elmehessek vásárolni:D Ezek után ha engem elkezdenek nyugtatni, hogy minden rendben lesz, valahogy nem értik miért leszek hisztis:D Én még egy kis időt szeretnék:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!