Nem ártalmas az, ha csak egyféle gyümölcsöt eszek (eper) napokig és sokat?
Figyelt kérdés
Már egy hete minden nap epret eszek, mert annyira kívánom.2009. máj. 18. 15:41
1/5 anonim válasza:
Én is ezt csináltam babásan :)
Eper 3 hétig, aztán cseresznye 2 hétig, aztán sárgadinnye, aztán őszibarack, aztán görögdinnye. Mindegyiket addig ettem, amíg rosszul nem lettem már a látványától is :)
Jó babavárást, ettől nem lesz baj, nyugi!
2/5 anonim válasza:
Most én is epren élek! Isteni, és kiváló C vitamin forrás! Semmi bajom tőle. Inkább napi fél kiló eper, mint egy tábla epres csoki...:)
29hetes kismama
3/5 anonim válasza:
Csatlakozom! Pár hete epren élek szintén, és napi 1 kilót meg bírok enni! :) Néha sárgadinnyét is, de az eper most a kedvenc! Még szülinapomra is azt kértem mindenkitől! :)
26 heteske
4/5 anonim válasza:
nálam is eper szezon van. egyszerűen nem tudom megunni, pedig már egy hónapja szinte minden nap eszem!
5/5 anonim válasza:
Nekem minden reggel banán,eszem mást is,de ha már kimarad hiányzik:)Az lején meg a kaliforniai paprika ment nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!