Jaj valami jo otletetek nincs nagyon kivanom az eperhabot es nem merem megenni a nyers tojast mivel lehetne helyetesiteni?
- Itt külföldön vannak különböző tejkészítmények a tejszínhab mellett, sütikbe, pl. Qimik, Patessierikrém, ezekhez cukrot adva, és persze a receptek szerint elkészítve nagyon finomak, és nem tartalmaznak nyers tojást.
(Egyik receptje: 2 tejszínhabot 2 cs.habkeményítővel, vaniliáscukorral felverni. Fél kg epret pürésíteni, fél citrom levét hozzákeverni és 1 cs. Quimiket. 4 lap zselatinnal felfőzni, összevegyíteni az egészet. Eredetileg piskótalap-szerű tésztára rákenni, hűtőben pár órát hűteni.
Na ezt a receptet a zselatinig csinálva, tehát zselatin nélkül ez eperkrém.)
- Mascapone sajttal is összekeverheted, ha szereted.
- Vanília pudingot készítve, azzal összekeverve?
- A boltban kapható joghurtok, eperhabok (arra gondoltam, ami alul eperlekvár, rajta a joghurt, de más is lehet).
- Natur joghurthoz epret, eperlekvárt keverve.
Szia, ha nem ragaszkodsz a hab állaghoz én csak tejjel pici cukorral vagy mézzel összeturmixolom az epret szívószállal épphogy fel lehet szívni:)) jó sűrű hmmmm...:))
32 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!