2 császár után van aki bevállalta a 3. at?
Figyelt kérdés
Tényleg minél többedik annál rosszabb?2011. dec. 17. 14:27
1/8 anonim válasza:
Szia!
Én bevállaltam....előreláthatólag február 2-án műtenek. Az, hogy rosszabb-e vagy sem, nem tudom:)
2/8 Panyiné Kis Borbála válasza:
Szia!!Én is bevállaltam,május 7-re várom a kislányom!!
3/8 anonim válasza:
Két anyát ismerek, akik fejenként ötöt szültek, és mindet császárral.
Egyikük közelebbi ismerős, ő azt mondta, a negyedik volt a "legkönnyebb", abból épült fel a leggyorsabban.
Szerinte nem azon múlik hányadik, hanem hogy éppen hogy sikerül a vágás és minden más...
4/8 Panyiné Kis Borbála válasza:
Elöző vagyok,és el is kötnek!!Titeket nem?
5/8 anonim válasza:
Legkedvesebb barátnöm bevállalta. A két nagyobb között pont 2 év van, a kisebbel vártak 5 évet, hogy helyre jöjjön, megerösödjön a méhe. Viszont volt egy olyan terhessége is, ami sajnos korán elhalt, mert a baba rossz helyen, a vágáson tapadt meg.
6/8 anonim válasza:
A nagynéném 4-et szült császárral. Nekem eddig kettő volt, és szerintem butaság, hogy minél többedik, annál rosszabb. Az első sokkal rosszabb volt. A második szinte meg sem kottyant ahhoz képest. :) Ha úgy állnánk anyagilag simán bevállalnék 3.at is.
7/8 anonim válasza:
Én is bevállaltam ha hiszed ha nem nekem az első volt a legnehezebb utána és a harmadik a a legkönnyebb.Bár nálam sok komplikáció volt a második és főleg a harmadik után ezért kizárt hogy kockáztatnék még!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. dec. 20. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!