Kismamik! 23 hetes kismama vagyok, pollenallergiara ami asztmaval jar, milyen gyogyszereket lehet szedni ami nem ärt a babänak?
Szia!
Jobb lenne felkeresned egy allergológust,mert a gyógyszerek nem játék terhesség alatt!Vannak orrspryok,amik csökkentik a tünetet és lehet használni,de ezt a gyógynövényes boltban a szakértő megmondja és segit kiválasztani a legjobbat!Jó egészséget!
Én parlagfű allergiás vagyok, elég keményen. Mind a 3 terhességem alatt használtam orrspray-t, és szájspray-t.(Flixonase, ventolin). Tudom, hogy nem igazán jó dolog, de az sem, hogy végigszenveded a terhességet. Azért nem ajánlják, mert nem tudnak biztosan mellékhatásról. Én használtam mértékkel, amikor nagyon muszály volt kb. 1 x naponta. Az sem megoldás, ha befulladsz! Nálam semmilyen problémát nem okozott a használata. Ha az orvos felírta,
és tudta, hogy terhes vagy, használd. A patikus nem orvos, ők azt mondják, ami a patika számítógépén megjelenik. (Ezzel nem a szaktudásukat akarom leszólni!)
Szia!
Első válaszoló vagyok.Igen,az orvosokban én is csalódtam már,ezért járok gyógynövényes szaküzletbe vásárolni.Akármit kérdeztem,mindig szivélyesen válaszoltak,terhességeim alatti problémáimra is mindig adtak valami hatásosat és nem lett baj.Sajnos átérzem a problémádat,mert én is allergiás-asztmás vagyok és néha majd meg fulladtam,olyankor bekenegettem a mellkasomat gyerekeknek való krémmel,meg mentolos cukorkát szopogattam meg minden trükköt bevetettem,amit csak lehetett.Tőlem a pipát is letiltották.Lándzsás utifűszirupot is alkalmaztam meg synupret szirupot.A cukrom miatt még jobban fokozódott a fulladás,sajnos!A húgom is asztmás és neki a 32.héttől felirták a Spiropentet,mert már annyira oda volt,hogy ettől-e 34.héten megindult a szülése.Hát jobbakat nem tudok neked mondani!Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!