Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt közületek olyan...

Van itt közületek olyan kismama aki volt ctg-n kimutatott fájásokat de nem is érzett igazából belőle semmit? MIlye határok vannak? Még a vizsgálat utána kiértékeli a doki és ha baj lenne a babával szólna?

Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyan ez volt! Még szülés előtt sem éreztem pedig már voltak. A dokim nekem is mindig nézte az eredményt de szerencsére nem volt soha semmi gond! De persze szól, szólnia kell!
2009. máj. 18. 09:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem az első szülésnél volt ilyen. Fent feküdtem az ágyon, rajtam volt a ctg. Jött a szülésznő és kérdezte, mennyure erősek a fájásaim. Én csak néztem nagy szemekkel, hogy ugyan miről is beszél, mert én semmit sem éreztem, pedig a gép kimutatta, hogy 70-80-as fájásaim voltak.. Egyébként, a dokinak minden esetben szólnia kell, ha valami bajt észlel. Tájékoztatnia kell mindenről, hiszen ez a kötelessége.
2009. máj. 18. 09:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is csomószor ilyen volt, hogy : ÁÁ látom voltak közben a baba mozgásával egyszerre jósló fájások..." igen, mondom az érdekes mert én semmit se éreztem...

És az hogy fájásokat lát rajta (egyrészt ezek kisebb hgmm nyomásúak mint a valódi igazi fájások) az semmit se jelent, azt nézi meg rajta többek között hogy mikor ilyen jóslófájást jelez a méh, akkor a baba mozog e illetve a szívritmusa hogyan változik. Ha pl. nagyon esik a fájáskor az nem jelent jót.

2009. máj. 18. 09:36
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2009. máj. 18. 09:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem pont fordítva volt. A gép semmit nem mutatott, közben meg voltak fájásaim elég rendesen, és tágultam is.
2009. máj. 18. 10:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is pont fordítva volt...

Voltak fájásaim, a gép semmit nem mutatott.

Persze én már 40 hetesen befeküdtem a kórházba, és csak akkortól volt ctg. Mivel a gép nem mutatott fájásokat, nem is hitték, hogy szülni fogok hamarosan. Aztán éjjel fájt fájt, gép semmit nem mutatott, és mégis totálisan kitágultam. Burokrepi és 20 perc után már felsírt a kisfiam:)))

2009. máj. 18. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!