Van itt közületek olyan kismama aki volt ctg-n kimutatott fájásokat de nem is érzett igazából belőle semmit? MIlye határok vannak? Még a vizsgálat utána kiértékeli a doki és ha baj lenne a babával szólna?
Nekem is csomószor ilyen volt, hogy : ÁÁ látom voltak közben a baba mozgásával egyszerre jósló fájások..." igen, mondom az érdekes mert én semmit se éreztem...
És az hogy fájásokat lát rajta (egyrészt ezek kisebb hgmm nyomásúak mint a valódi igazi fájások) az semmit se jelent, azt nézi meg rajta többek között hogy mikor ilyen jóslófájást jelez a méh, akkor a baba mozog e illetve a szívritmusa hogyan változik. Ha pl. nagyon esik a fájáskor az nem jelent jót.
Szia!
Nekem is pont fordítva volt...
Voltak fájásaim, a gép semmit nem mutatott.
Persze én már 40 hetesen befeküdtem a kórházba, és csak akkortól volt ctg. Mivel a gép nem mutatott fájásokat, nem is hitték, hogy szülni fogok hamarosan. Aztán éjjel fájt fájt, gép semmit nem mutatott, és mégis totálisan kitágultam. Burokrepi és 20 perc után már felsírt a kisfiam:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!