Fehérvári kismamák, gólyafészek centrumban a 4d uh-val meg voltatok elégedve? Látszik már 17 hetesen a baba neme? Mennyibe került?
Mennyire "keresgélik" csak mert mi máshonnan költöztünk ide és a fiammal még ott voltam terhes. Ott a 18 hetes 4d-n nem igazán keresték a fütyit vagy mást,annyit mondtak h nem látszik és kész. Nem is volt túl jó minőségű és ráadásul 13 ezer ftba került.
Most főképp a neme miatt mennénk, van rá jó esély hogy meglátjuk?

Jaj de jó, köszönöm a választ!
Képet azt mi se kérünk, mert ilyenkor még úgyis olyan csontos hogy az arca úgysem felismerhető.
Azért tettem fel a kérdést, mert azóta olvastam már hogy a kórházban is van 4d uh és az sokkal jobb meg minden, de nekem ott nem tudtak időpontot adni akkorra mikor a férjem is ráér velem jönni, szóval így maradt ez a 4d.
Akkor férfi orvos csinálja ezek szerint?

Mi a 26. héten voltunk, igaz a kórházban 4D-n.
Nekem ezt ajánlották.
Hamar van időpont, nem kell heteket várni.
10.000Ft 4db kép és egy orvosi vélemény, 12.000Ft, ha Dvd-re íratod a vizsgálatot.
Nagyon rendes orvos volt, tök sok mindent elmondot, nem csak a kisfiamról, hanem általában a terhességről, hogy mivel jár stb.
Megkérdeztem és nincs akkorra időpont amikor jó lett volna.Nagyon ritkán ér rá "emberi" időben a férjem sajnos.
Szóval hogy nem kell rá sokat, heteket várni, az még mindig közel se biztos hogy egybeesik azzal mikor ő rá is ér..
És addig meg úgyis lesz a genetikai nagy UH a sima 2d-s és 20 hetesen van rá esély h látják gondolom, szóval az UTÁN meg már csak akkor mennénk ha még ott se látszana az eredmény.
De köszi a választ amúgy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!