Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem szeretném, hogy a...

Ha nem szeretném, hogy a babám aludjon uh-on, mennyi idővel előtte egyek csokit?

Figyelt kérdés
Hétfőn megyünk 4d ultrahangra és nem szeretném, hogy szundizzon a felvételen ( bár lehet, hogy ez önzőség vagy gonoszság), de szeretném látni mocorgás közben. Mennyi idővel az uh előtt egyek csokit, vagy inkább colát igyak? Mi a véleményetek?
2009. máj. 16. 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Almát is szoktak ilyenkor enni, mert a ropogásra felkel a baba. (szegénykém :) )

Jó egészséget!

2009. máj. 16. 23:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudom kb. negyed órával, 20 perccel előtte érdemes!Tegnap voltunk mi is, bár 2D-n. Gondoltam gyorsan eszem egy pár kekszet, hátha felkel és megmutatja végre, hogy mi van a lába közt:). Fel is kelt az én drágám,mocorgott egy darabig, de mire bejutottunk(másfél óra) addigra megint alukált.

Úgyhogy szerintem negyed órával előtte egyél édeset.:)

2009. máj. 16. 23:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, hogy egy órán belül.

Nálunk nem ért semmit. Egyszer voltunk 4D-s ultrahangon, 28 hetesen. Délután mentünk, én már délelőtt ettem csokit, kekszet, indulás előtt ittam egy pohár cola-t, majd a kocsiban is ettem csokit. Tudni kell, hogy kora reggel a babám majd kirúgta a házfalat, délelőtt meg lecsendesedett, akkor kezdtem el csokit enni. Semmi változás nem történt. Még a kocsiban is aludt. Az uh húsz percében is aludt. A szonográfus tanácsára már forogtam balra, jobbra, hasra, éppenséggel csak fejen nem álltam. Sétáltam, hajlongtam, hoztak nekem még csokit, még cola-t, még energiaitalt is bontottak meg. Én már majdnem rosszul voltam a sok édességtől, vártunk fél órát, közben uh-n már az összes szervemet megvizsgálták, hogy azzal is menjen az idő, de az én fiam csak aludt. :-) Egyszer volt olyan kegyes, hogy a kezével csak a száját takarta el, az lett a legjobb fotó.

Egy előnye volt: mi a mozizás mellett inkább azért mentünk, hogy genetikai szűrést csináljanak, így viszont egy keveset mozgó babát nagyon precízen és alaposan meg tudtak mérni, vizsgálni tetőtől talpig, szóval ez a része terven felül teljesítve volt.

Mondanom sem kell, hazafelé tartottunk, a kocsiban beindult a buli, akkor már felébredt. :-D

Aztán még eltelt 12 hét és azóta az arcában gyönyörködöm! :-D

2009. máj. 17. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!